HCL.HR

Oznaka: Maize serijal

HCL VideoIgramo Maize (EP10): Kokice i vatromet za kraj

Igor Belan 08.01.2017.

Nakon mjesec dana igranja i gotovo 10 epizoda vrijeme je da zajedno sa mnom vidite kako Maize završava. Nakon što pogledajte javite mi – jeste li očekivali ovakav kraj?

HCL VideoIgramo Maize (EP9): Strašila u disku?

Igor Belan 06.01.2017.

Ne znam zašto se više ičemu čudim u ovoj igri, ali diskoteku usred laboratorija pod zemljom stvarno nisam očekivao. Pogotovo ne jednu punu plešućih strašila.

HCL VideoIgramo Maize (EP8): Naljutio sam kukuruz

Igor Belan 31.12.2016.

Maize postaje Amaizeing! OK, držim tu glupu foru u sebi već duže i sad mi je lakše kad sam je izbacio i nećemo više o tome. OK? U novoj epizodi dobivam dojam da se ozbiljno bližimo kraju igre.

HCL VideoIgramo Maize (EP7): Popravljen traktor, uništena čajanka

Igor Belan 30.12.2016.

Zbog ove igre vjerojatno ćemo osvojiti nekakvu nagradu za najčudnije naslove na internet portalima, ali sve je istina – ovaj put popravljen traktor rezultirao je potpunom destrukcijom jedne čajanke.

HCL VideoIgramo Maize (EP6): Ogroman pričajući kukuruz?

Igor Belan 29.12.2016.

Već sam navikao očekivati od ove igre svašta, ali kako se bližimo kraju sve postaje čudnije i čudnije. U šestoj epizodi u lice nam se unosi ogroman pričajući kukuruz. Pa naravno!

HCL VideoIgramo Maize (EP5): Kako da izađem iz ovog labirinta?

Igor Belan 22.12.2016.

U petoj epizodi prelaženja Maizea dolazimo napokon do labirinta – ionako svi ovu igru zovu “mejz” pa je bilo samo pitanje vremena kad ćemo na jedan takav naletjeti. I naravno aktiviramo atomsku bombu usput. A što ste vi mislili?

HCL VideoIgramo Maize (EP4): Ne mogu vjerovati da je ovo upalilo

Igor Belan 18.12.2016.

U četvrtoj epizodi Maizea rješavam zagonetku toliko blesavu i nelogičnu da ne mogu vjerovati da sam ju skužio i riješio u tako kratkom roku. Plus, upoznajemo se pobliže s pričajućim medvjedićem.

HCL VideoIgramo Maize (EP3): Medo je isto živ?!

Igor Belan 12.12.2016.

Daljnjim istraživanjem misterija u igri Maize otkrivamo da kukuruz nije jedino neočekivano inteligentno biće u igri, a polako otkrivamo i mračnu tajnu na farmi na kojoj se priča odvija.

HCL VideoIgramo Maize (EP2): koji vrag se ovdje događa?

Igor Belan 08.12.2016.

Nastavljamo s odigravanjem neočekivano zanimljive igre o samosvjesnom kukuruzu i otkrivamo neke pomalo alarmantne detalje o misteriju na toj virtualnoj farmi.

HCL VideoIgramo Maize (EP1): Igra u kojoj je kukuruz živ i sve ostalo također nema smisla

Igor Belan 05.12.2016.

Maize je sletio na Steam početkom ovog mjeseca, a za oko mi je zapeo već prije pola godine kada sam čuo da se radi o avanturi iz prvog lica u kojoj su znanstvenici greškom napravili živi kukuruz. Evo kako se igra i što se događa u prvih 20 minuta.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?