HCL.HR

Oznaka: Nathan Drake

Objavljen je trailer za film Uncharted, evo kako Tom Holland izgleda kao mladi Drake

Zoran Žalac 21.10.2021.

Nakon što je procurio djelić trailera za filmsku verziju Uncharteda, Sony je objavio cijelu stvar i potvrdio da će film biti miks svih igara.

Nathan Drake neće se pojaviti u Uncharted: The Lost Legacy

Zoran Žalac 20.03.2017.

Nadolazeća spin-off igra i potencijalno zadnje poglavlje Uncharted serijala u režiji Naughty Doga bit će isključivo ženska avantura.

Uncharted film ipak pokazuje znakove života

Zoran Žalac 09.01.2017.

Filmska adaptacija Uncharted serijala u 2017. godinu ulazi optimistično, s dovršenim scenarijem koji je po riječima njegova autora monstruozno kul.

Uncharted 4 ima najveću reklamnu kampanju u povijesti Sonyjevih igara

Zoran Žalac 29.04.2016.

Najveća PlayStation 4 ekskluziva ove godine logično je i najskuplja po pitanju marketinga. Konkretne cifre drže se u tajnosti, ali evo na čemu je Sony trošio pri promociji Uncharteda 4.

Zadnji trailer za Uncharted 4 je predvidivo lomljiv i eksplozivan

Zoran Žalac 25.04.2016.

Uncharted 4 ima novi trailer u kojemu je malo toga zapravo novo. I traje svega pola minute, zbog čega se čekanje na 10. 05. čini kao da će trajati čitavu vječnost.

Nathan Drake već broji novce u Plunder modu

Zoran Žalac 22.04.2016.

Klasični CTF mod Uncharted serijala, takozvani Plunder Mode, u četvorci se vraća u ponešto agilnijem izdanju. A Nathan Drake već se počeo razbacivati novcem.

Pripremite se za Uncharted 4 uz odličnu montažu događaja iz prve tri igre

Zoran Žalac 11.04.2016.

Ako niste imali prilike zaigrati čitavu kolekciju Uncharted igara kao pripremu za nadolazeći Uncharted 4, svakako bacite oko na odličnu montažicu YouTube korisnika PythonSelkan.

Zaigrajte Uncharted 4 multiplayer besplatno ovog vikenda

Igor Belan 01.03.2016.

Ovog vikenda svi dobivate priliku dobro oznojiti servere nove Uncharted igre – najavljen je besplatan Stress Test za koji nećete trebati ni PS Plus pretplatu.

Uncharted 4 nije igra o lopovu

Zoran Žalac 27.12.2015.

Nathan Drake će se u Unchartedu 4 naći u situaciji dvojbe i gubitka koja će na vidjelo donijeti njegovu osobnost prikrivenu imidžom lopova.

Uncharted 4 ponovno odgođen

Zoran Žalac 24.12.2015.

Završna faza razvoja novog Uncharted naslova ipak će potrajati nešto duže nego je to prvotno planirano pa je igra odgođena za dodatnih mjesec dana.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?