HCL.HR

Oznaka: Prvi svjetski rat

Ratna igra Valiant Hearts: Coming Home stiže na konzole

Zoran Žalac 06.02.2024.

Mobilna igra Valiant Hearts: Coming Home, koja se prošle godine dijelila uz pretplatu na Netflix, trebala bi se uskoro pojaviti na PS4, XBO i Switch konzolama.

RecenzijaWar Hospital

Boris Koroušić 20.01.2024.

Antiratne igre često imaju posebnu dubinu i u igraču izazovu onu posebnu privrženost prema fiktivnim likovima. Možemo li isto reći za novu igru zvanu War Hospital? Provjerite u našoj recenziji.

Igra preživljavanja u čehoslovačkom vlaku dobila je demo i datum izlaska

Zoran Žalac 09.10.2023.

Taktička igra s elementima preživljavanja, Last Train Home, od sada se može isprobati u demo verziji na Steamu, a puno izdanje stiže idućeg mjeseca.

HCL VideoProbao sam Ad Infinitum, novi horor s drugačijim pogledom na Prvi svjetski rat

Igor Belan 15.09.2023.

Ad Infinitum je upravo izašao za PC i konzole, a riječ je o hororu koji malo drugačije prepričava užase i posljedice Velikog rata. Pogledajte prvih 30 minuta igre i mislim da ćete shvatiti o čemu pričam.

Otkriveno je kad ćemo spašavati vojnike Prvog svjetskog rata u War Hospital

Stjepan Fikter 10.03.2023.

Stotine života ovoga ljeta bit će u našim rukama kad nas War Hospital stavi u ulogu liječnika kako bi spašavali živote, ali isto tako i donosili moralne odluke.

Odgođena je horor igra smještena u Prvi svjetski rat

Stjepan Fikter 10.03.2023.

Iako smo idućeg mjeseca trebali posjetiti tmurno bojište i doživjeti psihološke te horor strahote Velikog rata, na dolazak Ad Infinituma morat ćemo se strpjeti još pola godine.

RecenzijaIsonzo

Stjepan Fikter 27.09.2022.

Držeći se temelja taktičke pucačine, Isonzo balansira povijesni prikaz bitaka uz korištenje modernih elemenata koji su postali standard u novijim FPS naslovima.

HCL VideoProbao sam Isonzo, onu WW1 igru koja nas šalje na talijansko bojište

Filip Zorić 19.09.2022.

Isonzo bi trebala bit jedna od onih hardcore pucačina u kojoj se greške skupo plaćaju i igrači moraju bit taktičniji. Pa pogledajte kako sam na momente postao kamper u napetim bitkama Prvog svjetskog rata.

Focus Entertainment kupio kreatore one atraktivne WW1 pucačine Isonzo

Stjepan Fikter 12.09.2022.

Ususret izlasku Isonza, treće igre u WW1 serijalu, izdavač Focus Entertainment širi svoj portfolio akvizicijom studija koji stoji iza pucačina smještenih u Prvom svjetskom ratu.

Tvorci Command & Conquer remastera najavili WW1 strategiju The Great War: Western Front

Zoran Žalac 25.08.2022.

Razvojni tim iza Command & Conquer Remastereda najavio je novu stratešku igru u okruženju Prvog svjetskog rata, s kombinacijom RTS i TBS stilova igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?