HCL.HR

Oznaka: Prvi svjetski rat

Najavljen je 11-11: Memories Retold, narativna avantura Prvog svjetskog rata

Petra Rukav prije 9 sati

U kolaboraciji s britanskim animacijskim studiom Aardman te francuskim indie developerom DigixArt, japanska tvrtka Bandai Namco predstavila je 11-11: Memories Retold – narativnu avanturu smještenu u razdoblje Velikog rata.

Mjesečnim ažuriranjima za Battlefield 1 bliži se kraj

Petra Rukav prije 1 dan

Najnoviji dio Battlefield franšize koji nas je odveo u razdoblje Prvog svjetskog rata dosad nas je konstantno iznenađivao novim sadržajima, no čini se kako se to vrijeme polako bliži kraju.

Battlefield 1 Apocalypse DLC predstavit će nam zračne bitke Velikog rata

Petra Rukav 20.01.2018.

Četvrta ekspanzija za Battlefield 1 stiže sljedećeg mjeseca, a pakao Prvog svjetskog rata proširit će kroz pet novih mapa te novi mod koji nas vodi u bučna nebesa.

Sljedeća ekspanzija za Battlefield 1 vodi nas u pomorske bitke Prvog svjetskog rata

Petra Rukav 17.10.2017.

Treća velika ekspanzija za Battlefield 1 donosi hrpu novog sadržaja, a isti će nam stići u dva navrata – u dvanaestom mjesecu ove godine te prvom mjesecu sljedeće.

Novi patch za Battlefield 1 popravlja performanse i ubacuje samostrijele s granatama

Juraj Bevandić 10.12.2016.

Nova mapa za Battlefield 1 Giant’s Shadow dolazi u novoj zakrpi koja idući tjedan popravlja performanse i donosi novo oružje – samostrel koji puca granate.

RecenzijaBattlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

Kratki film: Battlefield 1 u stvarnom životu

Igor Belan 26.10.2016.

Pogledajte jedan meč Battlefield 1 Conquesta sniman sa stvarnim glumcima, sa stvarnim kamerama – kao da se cijela stvar stvarno odigrala na vrhu Monte Grappa planine u Italiji.

HCL VideoBattlefield 1 multiplayer – lovimo golubove usred rata

Igor Belan 23.10.2016.

Pogledajte kako izgleda War Pigeons, kaotičan novi mod za Battlefield 1 u kojemu se dva tima bore oko jednog goluba. Jednog vrlo važnog ratnog goluba!

HCL VideoBattlefield 1 je napokon vani! Evo što donosi

sponzorirani članak 21.10.2016.

Dočekali smo i taj dan – službeni datum izlaska Battlefielda 1 za sve tri vodeće platforme. Pročitajte ukratko što igra donosi i kakvi su prvi dojmovi.

HCL VideoIgramo Battlefield 1 – jedan hrabri tenk protiv hrpe Nijemaca

Igor Belan 15.10.2016.

Zaigrali i prokomentirali smo i prvu pravu misiju Battlefield 1 singleplayera pod naslovom “Through Mud and Blood” u kojoj hrabra posada britanskoga tenka Mark V pokušava ostati živa u šumi punoj Nijemaca.

HCL VideoIgramo Battlefield 1 – prekrasna prva misija u blatu Prvog svjetskog rata

Igor Belan 13.10.2016.

Pogledajte kako dobro izgleda prva blatnu i prljavu misija u Battlefield 1 single player kampanji dok je odigravamo i komentiramo u Full HD rezoluciji pri 60 FPS-a.

Ovaj novi Battlefield 1 story trailer je kratak i sladak

Igor Belan 11.10.2016.

Dobro, više je kratak i krvav, eksplozivan i pomalo emotivan. Bacite brzi pogled na još jednu story misiju u igri.

Pogledajte još malo prekrasnog Battlefield 1 gameplaya iz single playera

Igor Belan 04.10.2016.

DICE je pripremio još malo prekrasnih in-game snimki da nas dodatno napali na Battlefield 1, kao da je to uopće potrebno. Pogledajte kako će izgledati još dvije single player misije.

Battlefield 1 singleplayer predstavljen u dvanaest nemilosrdnih minuta

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Prikazan je prolog Battlefield 1 singleplayer kampanje koja obećava biti usredotočena na ljude i njihove tragične priče, a ne na puko pucanje iz oružja.

Battlefield 1 u singleplayeru priča mnogo krvavih, ratnih priča

Igor Belan 29.09.2016.

Battlefield 1 obećava i vrlo zanimljivu singleplayer kampanju s mnogo različitih priča iz Prvog svjetskog rata. Provjerite kakve priče vas očekuju.