HCL.HR

Oznaka: Resident Evil serijal

Gaming kalendar: Resident Evil (1996.)

Zoran Žalac prije 3 dana

Na današnji dan prije točno 22 godine dočekala nas je kultna uvodna rečenica koja glasi: “Pobjegli su u vilu gdje su mislili da je sigurno. Ipak…”

Gaming kalendar: Resident Evil 2 (1998.)

Zoran Žalac 21.01.2018.

Na današnji dan, prije točno dvadeset godina, dvoje mladih ljudi došlo je u Racoon City usred najezde zombija, a njihove avanture rezultirale su vrhuncem klasičnog Resident Evila.

Gaming kalendar: Resident Evil 4 (2005.)

Zoran Žalac 11.01.2018.

Na današnji dan, prije točno trinaest godina, Leon S. Kennedy krenuo je u spasilačku misiju koja je igračima zauvijek ostala u sjećanju.

End of Zoe DLC za Resident Evil 7 prikazat će raspad najluđe obitelji

Zoran Žalac 21.11.2017.

Proširenje koje nam dolazi s Gold izdanjem Resident Evila 7 dat će nam novi uvid u početak prije o Bakerovima, kao i završetak iste kroz oči njihove kćeri.

Napokon smo doznali kako bi izgledala Resident Evil TV serija da nije otkazana

Zoran Žalac 27.10.2017.

Prije nekoliko godina najavljena je serija inspirirana Resident Evil igrama koja na kraju nikada nije snimljena. Međutim, sada se na internetu pojavio probni isječak iz iste.

HCL VideoIgramo The Evil Within 2 (EP2): Ova igra će vas šokirati

Igor Belan 23.10.2017.

The Evil Within 2 će vas šokirati na više razina – blizu početka igre električnim strelicama, a onda i svojom težinom, manjkom municije, a onda i nabrijanim zombij-gospođama i transformiranim-zombij-marincima. Kao što vidite iz priloženog.

Resident Evil: Revelations 1 i 2 dobili ekskluzivne retro mini-igre na Switch konzoli

Petra Rukav 19.10.2017.

Capcom predstavio novi aspekt vezan uz Resident Evil Revelations 1 i 2 igre na Switchu. Oba naslova imat će vlastitu retro mini-igru.

Resident Evil 7 se konačno prodao u željenom iznosu

Zoran Žalac 19.10.2017.

Resident Evil 7 uspio je dosegnuti financijski rezultat kojemu se izdavačka kuća nadala – sedam mjeseci kasnije.

HCL VideoZaigrao sam The Evil Within 2 i naletio na gospođu što ima nešto gadno na licu

Igor Belan 17.10.2017.

The Evil Within 2 je vani, a kao što možete vidjeti moji prvi koraci u igri prošli su relativno glatko. Imao sam svega par susreta s ljudima koji imaju nešto prljavo na licu i malo previše vrište dok pričaju. Ok likovi inače. Sviđaju mi se. Recenzija uskoro!

Resident Evil 7 još nije zaključio svoju priču, ali još ove godine lovimo odbjeglog negativca

Zoran Žalac 16.10.2017.

Gold verzija Resident Evila 7 koja stiže krajem godine donijet će nam i dva DLC paketa kojima će se saga o Bakerovima zaključiti. Provjerite kako će to sve skupa izgledati.

Resident Evil 2 Board Game prestigla ciljani iznos na Kickstarteru u roku keks

Petra Rukav 26.09.2017.

Zahvaljujući i više nego uspješnoj Kickstarter kapmanji, preživljavanje Biohazardovog horora iz 1998. godine bit će moguće i ‘na ploči’.

Resident Evil Revelations igre izgledaju odlično na Switchu

Zoran Žalac 25.09.2017.

Resident Evil igre Revelations spin-offa na Nintendovu hibridnu konzolu stižu u 11. mjesecu, a traileri nam otkrivaju da bi se mogle izvoditi različito. Prvi dio leti u glatkih 60 sličica po sekundi, dok je drugi zakočen na upola manje.

Novi DLC za Resident Evil 7 izgleda skoro kao Doom

Zoran Žalac 21.09.2017.

Bez imalo skrivanja identiteta glavnog lika, Capcom nam otkriva u kakvom će se okruženju odvijati “Not a Hero” DLC za Resident Evil 7 i kakve ćemo nove neprijatelje vidjeti u njemu.

Resident Evil Revelations dolazi na Switch uz kontrole pokretom

Zoran Žalac 06.09.2017.

Uspješni spin-off glavnog Resident Evil serijala pojavit će se na Switch konzoli, a moći će se igrati i kao u najboljim danima Wii-ja – uz mahanje rukama.

Najavljen Resident Evil 7: Gold Edition

Zoran Žalac 05.09.2017.

U manje od godinu dana nakon izlaska, Resident Evil 7 dobit će novo izdanje koje će uključivati dosadašnje i buduće DLC pakete.