HCL.HR

Oznaka: Stealth u igrama

Pogledajte novi gameplay video za lopovsku igru Hood: Outlaws & Legends

Josip Klanfar 14.04.2021.

Prošle godine je najavljena igra Hood: Outlaws & Legends, ima dosta sličnosti s Robin Hoodom, a sada imamo novi video koji nam pokazuje gameplay igre i novu Mystic klasu.

Splinter Cell: Chaos Theory – kad nestane struje

Zoran Žalac 01.04.2021.

Na današnji dan, prije točno šesnaest godina, igrali smo treći dio Splinter Cell serijala, mnogima i najbolju igru sa Samom Fisherom.

Provjerite koliko je pametna inteligencija protivnika u Hello Neighbor 2

Zoran Žalac 27.03.2021.

Razvojni tim tinyBuild objavio je novi video u kojemu demonstriraju tehnike kojim se umjetna inteligencija služi kako bi igraču pružila pravi izazov.

LOTR: Gollum neće biti igra za one koji se boje paukova

Zoran Žalac 26.03.2021.

Lansiran je novi video za nadolazeću igru The Lord of the Rings: Gollum, a s vrlo kratkim isječcima gameplaya. Evo kako to izgleda.

Provjerite s kakvim se oružjem barata u igri Deathloop

Zoran Žalac 16.03.2021.

Magazin Game Informer objavio je do sada najkonkretniji prikaz gameplaya nadolazeće stealth igre Deathloop. Pogledajte čime će se u igri pucati i udarati.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP9): Ovakav kraj nisam očekivao

Igor Belan 11.03.2021.

Dug put kroz šume, škole, televizore i bolesne ulice završavamo u najgoroj od svih zgrada. Pripremite kokice za malo duži video i pogledajte kako izgleda veliko finale Little Nightmaresa 2.

Nindža Aragami skrivat će se u sjeni do druge polovice 2021.

Zoran Žalac 11.03.2021.

Razvojni studio Lince Works obznanio je kako će njihova stealth avantura Aragami 2 kasniti s izlaskom te ćemo ju ipak igrati krajem godine.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP8): Gasi YouTube, pali televizor

Igor Belan 09.03.2021.

Lajtmotiv televizora se nastavlja u ovoj epizodi, ali ovaj put postaju ključna mehanika za prolazak dalje, do sljedećeg užasa. Jer ova igra je stvarno užasna. Samo na najbolji mogući način.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP7): Nismo ga trebali pustiti van!

Igor Belan 03.03.2021.

Opet ti televizori. Prate me kroz cijeli Little Nightmares 2, ali u ovom segmentu igre postaju važniji nego ikada. I čini se da je netko zapeo u jednom od njih…

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP6): Ali, zašto me svi žele ubiti?

Igor Belan 28.02.2021.

Napokon upoznajemo gadljivog lika koji čuva najgoru bolnicu na svijetu i pogodite što – želi nas ubiti. Pa pogledajte kako koristim evazivne manevre kakvih se ni Jean-Luc Picard ne bi postidio da mu pobjegnemo.

HCL VideoIgramo Little Nightmares (EP5): Ma jel’ ovo najbolja mehanika u igri?

Igor Belan 22.02.2021.

Ljudi se obično boje mraka. Tog osjećaja nesigurnosti jer ne možeš vidjeti što vreba oko tebe. Ali što je onda baš s tim čudovištima što u mraku vrebaju? Je li za njih obrnuto? Ako je vjerovati Little Nightmaresu 2 – čini se da je.

HCL VideoIgramo Little Nightmares 2 (EP2): Tuča s dečkima u školi i luda profesorica

Igor Belan 11.02.2021.

Nakon igranja lovice s krvožednim Lovcem na početku igre, sada se malo igramo skrivača s poremećenom profesoricom kojoj neobično dobro pristaje ime Žena Zmija. Tko zna, možda se tako stvarno zove?

HCL VideoZaigrao sam Little Nightmares 2, izbjegavao dječje zamke u jezivoj školi

Igor Belan 10.02.2021.

Little Nightmares 2 izlazi sutra, ali ja vam ga smijem pokazati već danas. Pa preskačemo početak koji smo vidjeli već u demou i idemo ravno u novu noćnu moru. A prva takva je u, čini se, nekakvoj školi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?