HCL.HR

Oznaka: Strateške igre

Upoznajte mutante koji su bili previše čudni i za X-Mene

Zoran Žalac prije 20 sati

Dux, Selma i Bormin junaci su igre Mutant Year Zero: Road to Eden, a njihove mutacije činit će okosnicu taktiziranja u razorenom svijetu bez ljudi.

Najavljena je nova Command & Conquer igra – za mobitele

Zoran Žalac 09.06.2018.

Electronic Arts je odlučio iz pepela podići Command & Conquer serijal, ali za “novu generaciju”, što znači ne za publiku na PC-u nego za igrače na mobitelima.

Saznajte kakve ćemo tajne otkrivati u špijunskom trileru Phantom Doctrine

Stjepan Fikter 09.06.2018.

Ovog ljeta, na PC-u i svim aktualnim konzolama turn-based strategija Phantom Doctrine povest će nas u borbu protiv globalne zavjere. U društvu tajne organizacije bit ćemo zaduženi za istraživanje klasificiranih dokumenta, ispitivanje neprijateljskih agenata i otkrivanje kobnih urota.

Pogledajte kako ratuju tri kraljevstva nove Total War igre

Zoran Žalac 09.06.2018.

Total War će iduće godine obraditi povijest i kroz romantiziranu verziju uz pomoć kineskih dinastija. Evo kako će izgledati njihovi sukobi na bojnom polju.

Novi Total War izgleda nevjerojatno dobro u “Ćao Ćao” traileru

Petra Rukav 07.06.2018.

Najnovija povijesna igra iz strateške Total War sage odvodi nas u razdoblje drevne Kine kojom vlada Han dinastija, a centralna ličnost zlatnog doba kineske umjetnosti, politike i tehnologije jest pjesnik, kancelar, a kasnije i poglavar Cao Cao.

Provjerite kako ćemo upravljati jedinicama u Space Hulk: Tactics

Stjepan Fikter 31.05.2018.

Ove jeseni imat ćemo priliku ući u kožu Genestealera i u čizme marinaca kada Space Hulk: Tactics ugleda svjetlo dana, a do tada provjerite kako izgledaju svi važniji segmenti igre.

U izradi je strateška igra Conan univerzuma

Zoran Žalac 28.05.2018.

Razvojni studio Petroglyph zadužen je za izradu nove igre o Konanu Barbarinu, ovoga puta u strateškom izdanju.

Najavljena je strateška igra Imperator: Rome, tvoraca Europa Universalisa i Crusader Kingsa

Zoran Žalac 19.05.2018.

Nova strateška igra u miljeu Paradox Interactivea dat će nam priliku da promijenimo tijek povijesti Rimskog carstva, a time i cijele zapadne civilizacije.

Age of Wonders: Planetfall mijenja fantaziju za znanstvenu fantastiku

Zoran Žalac 19.05.2018.

Najavljena je nova igra Age of Wonders serijala, no za razliku od dosadašnjih izdanja, ova se neće sadržavati fantazijske elemente već seli u domenu SF-a.

Upoznajte Horseborn rasu, laku konjicu Banner Sage 3

Zoran Žalac 12.05.2018.

Banner Saga 3 priprema se za izlazak krajem sedmog mjeseca ove godine, a developeri nas podsjećaju kakve sve rase obitavaju u svijetu te igre. Legendarna među njima je Horseborn rasa.

Ledeni Frostpunk profitira kao lud, developer već radi na ekspanzijama

Petra Rukav 28.04.2018.

Razvojni tim koji se krije iza izvanredno depresivne videoigre This War of Mine nedavno se pohvalio kako je njihov novi naslov Frostpunk također cijenjen ponajviše zbog prodajnih rezultata.

Besplatno zaigrajte Eador te Satellite Reign

Petra Rukav 19.04.2018.

Bez obzira radi li se o dobrim ili lošim naslovima, dijeljenje besplatnih videoigara iz vedroga neba svima se uvuklo pod kožu, a na današnji dan za badava možemo isprobati čak dvije.

Upoznajte novi London, zadnji grad na svijetu u igri Frostpunk

Zoran Žalac 18.04.2018.

Idućeg tjedna na PC platformi pojavit će se strateška igra Frostpunk, a njezin developer pripremio nam je video s 11 činjenica koje trebamo znati prije nego se uputimo u hladnu avanturu spašavanja zadnjeg bastiona čovječanstva.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?