HCL.HR

Oznaka: Suicide Guy serijal

HCL VideoStigli ludi novi leveli u Suicide Guy, opet sam se pokušao ubiti

Igor Belan 12.06.2018.

Suicide Guy Sleepin’ Deeply naziv je prve konkretne ekspanzije za internetski hit u kojem se moraš ubiti na sulude načine kako bi se probudio iz pijanog sna. Voljeli ste moje videe iz te igre prije, pa evo jednog novog s dva nova levela.

HCL VideoEvo kako je prošao moj najnoviji pokušaj samoubojstva u igri Suicide Guy

Igor Belan 04.11.2017.

Otkako smo Suicide Guya završili uz šest video komentara konstantno tražite još, a developeri su ovih dana izbacili Halloween update pa sam napokon dobio i priliku da vam pokažem još. Evo kako je prošlo moje najstrašnije samoubojstvo do sada.

HCL VideoIgramo Suicide Guy (EP3): Tjeram dinosaura da me ubije

Igor Belan 06.08.2017.

U novoj epizodi prelaženja sulude igre Suicide Guy pokušavam isprovocirati ljutog T-Rexa toliko da me pojede, ali noćna mora našeg bucmastog pivopije nije stala ni na tome. Piva je sve bliže podu!

HCL VideoIgramo Suicide Guy (EP2): Opet se pokušavam ubiti

Igor Belan 02.08.2017.

Onih moji prvih 30 minuta samoubojstva u igri Suicide Guy toliko vam se svidjelo da pokrećemo mali serijal sve dok ne pređemo igru do kraja. U ovoj drugoj epizodi još je teže izvršiti samoubojstvo, a snovi našeg pivopije postaju sve čudniji.

HCL VideoIgramo Suicide Guy (EP1): Igra u kojoj se pokušavaš ubiti

Igor Belan 30.07.2017.

Igra u kojoj se pokušavaš ubiti trebala bi biti predmet kontroverzi, ali Suicide Guy je presimpatičan da bi ga shvatili ozbiljno. Usput je i poprilično zabavan – pogledajte kako se pokušavam ubiti kroz prvih 30 minuta igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?