HCL.HR

Oznaka: Ubisoft

The Division 2 izaći će kroz idućih 10 mjeseci

Zoran Žalac prije 4 dana

Ubisoft je podijelio informacije o okvirnom datumu izlaska The Divisiona 2. Ako ne bude odgoda, igru ćemo igrati najkasnije u trećem mjesecu 2019. godine.

Evo još jedne odgode – Skull & Bones pomaknut na 2019.

Zoran Žalac prije 4 dana

Ubisoftova piratska igra Skull & Bones ipak neće zaploviti ove godine; nadamo se da imate bocu ruma da ublažite bol zbog te odgode.

Rainbow Six Siege od sutra je besplatan za isprobavanje

Zoran Žalac prije 6 dana

Po drugi put ove godine Ubisoft će svim zainteresiranim igračima pružiti mogućnost besplatnog pristupa svojoj popularnoj igri Rainbow Six Siege.

Bacite prvi pogled na Operation Para Bellum, novi dodatak Rainbow Six Siegea

Zoran Žalac 12.05.2018.

U drugoj sezoni treće godine Rainbow Six Siegea stiže nova mapa u vili Para Bellum koja će u potpunosti biti otkrivena 20. ovog mjeseca.

The Crew 2 odvodi nas na prljavu stranu Amerike uz Mercedesove pile

Zoran Žalac 11.05.2018.

The Crew 2 će, baš kao i prethodnik, imati offroad dionice na kojima će se utrkivati različite klase vozila, a Ubisoft nam suptilno sugerira da će najbolji među njima biti Mercedesovi modeli.

Beyond Good and Evil 2 pohvalio se svojim gameplay mehanikama

Petra Rukav 04.05.2018.

Na prošlogodišnjem E3 sajmu Beyond Good and Evil 2 obećao nam je galaktičko iskustvo nevjerojatnih razmjera, a u novom traileru Ubisoft nam želi pokazati kako njihova ideja napreduje odnosno čemu se igrači mogu veseliti prilikom putovanja i bitaka u svemiru.

Ubisoft se odrekao Call of Juarez serijala, prava su vraćena Techlandu

Zoran Žalac 30.04.2018.

Techland Publishing i Ubisoft okončali su svoje partnerstvo vezano uz serijal Call of Juarez čija je sudbina sada potpuno u rukama Poljaka.

Ubisoftov For Honor idućeg će tjedna biti besplatan

Zoran Žalac 26.04.2018.

Ubisoft je najavio kako će uskoro održati još jedan besplatni vikend tijekom kojega se na tri dana može isprobati prošlogodišnja borilačka igra For Honor.

Ubisoft je potvrdio svoju konferenciju za E3 2018

Zoran Žalac 17.04.2018.

Francuska izdavačka kuća Ubisoft objavila je kada će održati svoj tradicionalni program premijera i neugodnosti povodom E3 sajma.

Virtualna pomoćnica potvrdila da je Watch Dogs 3 u izradi

Zoran Žalac 17.04.2018.

Ubisoftova virtualna pomoćnica zvana Sam tvrdi kako je Watch Dogs 3 u ranoj fazi razvoja, ali da se na toj igri definitivno radi.

Rainbow Six Siege prešišao 30 milijuna igrača

Zoran Žalac 13.04.2018.

Ubisoft se pohvalio da je njihov Rainbow Six Siege do sada zaigralo više od 30 milijuna igrača, što je za igru koja se plaća više nego odličan rezultat.

SpecijalTrebamo li uopće Splinter Cell igru otvorenog svijeta?

Zoran Žalac 12.04.2018.

Sve je izglednije kako će Ubisoft ovoga ljeta predstaviti novu igru Splinter Cell serijala, pa mi razglabamo o tome zašto je to u isto vrijeme dobra i loša vijest.

Sam Fisher se vraća na scenu – u Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac 06.04.2018.

Ubisoft je najavio zanimljivi crossover specijalaca. Operativcima u Ghost Recon Wildlandsu uskoro će se pridružiti glavni lik Splinter Cell serijala.

Tvorci Divisiona navodno rade na battle royale igri

Zoran Žalac 06.04.2018.

Velike izdavačke kuće polako se bacaju na battle royale žanr, a prema neslužbenim informacijama Ubisoft je među prvima u tom nizu.

Ghost Recon Wildlands otkrio je što sprema svojim igračima u sljedećih godinu dana

Petra Rukav 04.04.2018.

Budući da je Ghost Recon Wildlands privukao pozamašnu publiku od 10 milijuna igrača Ubisoft nije previše čekao da razradi plan kako u idućih godinu dana privući još veći broj ljudi, a to nastoji postići s novim besplatnim DLC paketima.