HCL.HR

Oznaka: Vanzemaljci

Otkriveni su službeni PC zahtjevi za Anthem

Zoran Žalac 08.01.2019.

Electronic Arts i BioWare otkrili su kakav će hardver igrači na PC platformi morati imati žele li bezbrižno igrati njihov SF naslov Anthem.

Službeno je predstavljen Alien: Blackout… za mobitele

Zoran Žalac 07.01.2019.

Alien: Blackout napokon je službeno najavljen. Nažalost, od igre ne treba previše očekivati s obzirom da se radi o naslovu za mobilne platforme.

Pogledajte kako Anthem izgleda u alpha verziji dva mjeseca prije izlaska

Zoran Žalac 05.01.2019.

Krenulo je privatno testiranje nadolazećeg hita pod nazivom Anthem. Pogledajte kako nova igra ekipe iz BioWarea izgleda u skoro pa dovršenom izdanju.

Najstarija kuća u igri Control ima problema s curenjem dimenzija

Zoran Žalac 20.12.2018.

Neke se čudne stvari događaju u najstarijoj kući usred New Yorka, a o svemu tome nas je obavijestio prepoznatljivi glas jedne legende.

Besplatno nabavite vanzemaljsku pucačinu Outcast – Second Contact

Zoran Žalac 23.11.2018.

Igrači na PC-u ponovno mogu dobiti jednu igru potpuno besplatno. Na Humble Bundleu tako se dijeli klasična SF pucačina Outcast – Second Contact.

Objavljena su imena sljedeća četiri Avatar filma

Hrvoje Smoljić 03.11.2018.

Gotovo deset godina nakon izlaska prvog Avatara, najavljena su čak četiri nastavka za koje su sada počele izlaziti prve informacije.

Squadron 42 ima nevjerojatnu grafiku, nadajmo se da će izaći prije 2025.

Zoran Žalac 11.10.2018.

Zasebna single-player komponenta Star Citizena dobila je novi trailer u kojemu vidimo hrpu poznatih glumaca i neprijatelje koji će ih proganjati u igri.

RecenzijaPlanet Alpha

Pero Mlinar 17.09.2018.

Posjetili smo još jedan vanzemaljski planet i uživali u njegovim kontemplativnim kvalitetama. No, je li Planet Alpha igra u kojoj će uživati svi igrači?

Filmski osvrt: The Predator – povratak legende ili još jedan pad u zaborav?

Zoran Žalac 14.09.2018.

Donosi li novi Predator osvježenje koje ova franšiza toliko treba? Ili je to opet jedan filmski prčvoljak stvoren samo da vam odriješi kesu? Doznajte u osvrtu!

HCL VideoPogledajte na kakva čuda sam naletio kao astronaut u zanimljivoj novoj igri Planet Alpha

Igor Belan 04.09.2018.

Planet Alpha igra se kao Inside ili Limbo, ali ima svoj specifičan stil i tematiku. Na prekrasno vizualiziranom stranom planetu naš usamljeni astronaut trči desno i pokušava naći smisao u svemu tome dok mu prijete vanzemaljci.

Far Cry na Marsu šalje nas na u istrebljivanje paukova

Zoran Žalac 16.07.2018.

Ekspedicija likova iz Far Cryja na crveni planet Mars kreće sutra, a netom prije nje imamo priliku vidjeti protiv kakve ćemo se gamadi ondje boriti.

Dead Space 4 mogao je biti zakon

Zoran Žalac 13.07.2018.

Kreativni direktor Dead Space serijala podijelio je s internetom ideje koje su bile razmatrane za novu igru dok je razvojni tim Visceral Games još postojao.

Kooperativna pucačina Earthfall spremna je za invaziju na PC i konzole

Zoran Žalac 13.07.2018.

Kooperativna pucačina u kojoj tamanimo različite oblike vanzemaljaca izašla je iz Early Access faze na PC-u te se po prvi put pojavila i na konzolama. Provjerite što vam ima za ponuditi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?