HCL.HR

Oznaka: Vanzemaljci

Kooperativna pucačina Earthfall izlazi ovoga proljeća

Zoran Žalac prije 5 dana

Pucačina zvana Earthfall koja se trenutno nalazi u Early Access fazi doživjet će svoju punu verziju ovoga proljeća na PC-u i konzolama.

Šok sistema: Prekinut je razvoj System Shock Remastera

Zoran Žalac 17.02.2018.

Dvije godine nakon što su pokupili novac u Kickstarter kampanji za remaster System Shocka, ekipa Nightdive Studiosa priznaje da ne zna kako dovršiti tu igru.

Patuljci ovog mjeseca započinju rat protiv vanzemaljaca u igri Deep Rock Galactic

Zoran Žalac 15.02.2018.

Zadnjeg dana ovog mjeseca na Steam Early Access i Xbox Game Preview dolazi patuljasta pucačina Deep Rock Galactic u kojoj ćemo uništavati vanzemaljce, a i proceduralno generiran okoliš.

Hrvatska igra The Red Solstice ponovno je besplatna za preuzimanje

Petra Rukav 08.02.2018.

Zagrebački tim Ironward zna da ćete za Valentinovo biti sami pa vam ponovno nudi besplatnu kopiju svoje The Red Solstice igre iz 2015. godine.

RecenzijaSubnautica

Stjepan Fikter 07.02.2018.

Od ugodnih plićaka do zastrašujućih dubina, Subnautica odlično balansira između opuštajućeg i napetog gameplaya u predivno dizajniranom podmorju.

Vanzemaljci napadaju u novom traileru za Outbreak event Rainbow Six Siegea

Zoran Žalac 06.02.2018.

Ubisoft vješto gradi napetost za Outbreak event Rainbow Six Siegea ne želeći prikazati kako će izgledati vanzemaljski protivnici s kojima će se operativci suočavati.

Horor igra The Peterson Case izgleda zastrašujuće dobro

Zoran Žalac 03.02.2018.

Najavljena je nova horor igra koja će se radnjom odvijati 1947. godine i bavit će se posjetom vanzemaljaca našem matičnom planetu.

U Rainbow Six Siege stižu – vanzemaljci?

Zoran Žalac 02.02.2018.

Čini se kako će Rainbow Six Siege na kratko ući u vode znanstvene fantastike u posebnom eventu koji nosi naziv Outbreak.

Memories of Mars podsjetit će vas na sve stereotipe o koloniziranju crvenog planeta

Zoran Žalac 18.01.2018.

Igra preživljavanja u otvorenom svijetu zvana Memories of Mars ne boji se stereotipnosti pa nas stavlja u ulogu kolonizatora na Marsu koji mora prevladati nepovoljne uvjete za život.

Besplatno nabavite domaću igru The Red Solstice

Zoran Žalac 15.01.2018.

U iduća dva dana besplatno se dijeli prva igra zagrebačkog tima Ironward. Budite brzi i dodajte The Red Solstice u svoj album igara na Steamu.

The Station nas šalje izviđanje nepoznatog svemira

Zoran Žalac 08.01.2018.

Nova igra zvana The Station je znanstveno-fantastični misterij iz prvog lica u kojemu kao svemirski izviđač proučavamo ostatke vanzemaljske civilizacije.

Predator je krenuo u lov u Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac 14.12.2017.

Kako je jučer i obećano, Predator se pojavio u igri Ghost Recon Wildlands. Prenosimo vam uvjete pod kojim ćete ga moći loviti… ako prije toga on ne ulovi vas.

Besplatno zgrabite staru igru MDK

Zoran Žalac 21.11.2017.

Iduća dva dana besplatno možete nabaviti igru u kojoj kao domar spašavate planet od invazije vanzemaljaca.

Smak svijeta stiže u novoj sezoni X-Filesa

Zoran Žalac 09.10.2017.

Mulder i Scully nastavljaju svoju borbu protiv globalne zavjere koja prijeti uništenjem ljudske rase. Pogledajte kako izgleda prvi trailer za 11. sezonu!

U igri Mugsters vozimo kombajn i spašavamo ljude od vanzemaljaca

Zoran Žalac 21.09.2017.

Razvojni studio Reinkout Games i izdavačka kuća Team17 udružili su snage na projektu zvanom Mugsters koji je puzzle igra u kojoj vožnjom spašavamo ljude po stranom planetu.