HCL.HR

Far Cry 2 – kako doći do zlatne AK-47 puške

Dario Šaravanja 01.11.2008.   •   2 komentara


Zanima vas kako doći do posebnog, zlatnog izdanja AK-47 puške u novome Far Cry-u? Guide samo za vas…

Zadnjih dana mnogo se priča o novom, drugom po redu Far Cryu. Mišljenja i komentari na samu igru su različiti; neki govore kako je igra ispunila sva njihova očekivanja i da je upravo Far Cry 2 trenutno najbolji FPS ove godine, dok neki govore da ih igra nije uvelike razveselila kako su očekivali i kako se najavljivala, te da je monotona. U svakom slučaju igra je digla prašinu i igra je mnogo ljudi diljem svijeta, sviđalo se to njima ili ne. Mi smo igrajući FC2 naišli na jednu zanimljivu stvarčicu zvanu zlatni AK-47, pa rekosmo – hajdemo to podjeliti sa našim vjernim čitateljima!

Dakle, cilj ovoga je da vam otkrijemo jednu malu “šminka“ tajnu koju nudi FC2, i možda vama koji smatrate ovo monotonom igrom ovaj prohod da barem malo potiska da odigrate barem još koju misiju, točnije zadatak, dok drugima kojima je ovo savršenstvo pruži još više razloga za uživanjem u prekrasno dočaranoj Africi.

Da ne duljim nepotrebno, riječ je o zlatnoj ( da, zlatnoj ) AK-47 puški, bolje poznatoj po nazivu Kalashnikov. Ova puška nalazi se na jednom određenom mjestu na mapi, a mi smo tu da vam odgonetnemo na kojem točno kako ne bi uzaludno sami tražili po i nekoliko sati. Odmah ispod ovog teksta nalazi se slika mape, i s crvenim kružićem označeno je upravo to mjesto. Tu ćete pored puške pronaći i dijamant pomoću kojeg kupujete puške, opremu i slično, ali pošto njih ima mnogo razbacanih u kovčezima po drvenim kućicama, nećemo ih više ni spominjati. Dakle, tu se nalazi jedna od tih zlatnih puškica.

NAPOMENA: Prije nego se uputite na to mjesto, potrebni su vam lijekovi protiv malarije. Do njih dođete nakon nekoliko obavljenih zadataka na samom početku igre, pa pripazite svi vi koji ste tek nabavili igru na to kako ne bi odmah imali problema.

Sigurno se pitate koja korist od te zlatne puške!? Pa koristi ima. Ne neke velike, ali ima. Pored toga što će vam podići raspoloženje za daljnjim igranjem, ona je dosta preciznija i ima manji otklon tijekom pucanja, ali je ujedno i ubitačnija.

Kako ne bi opisivali to „zlatno“ mjesto s 1000 riječi, neka vam ova slika to sve kaže:

A kako bi se uvjerili da se zlatni Kalashnikov tu zaista nalazi, pogledajte i ovaj kratki video odmah ispod:

To bi bilo to. Nadamo se kako ste sve shvatili i da ćete se uspješno dočepati „zlatnog smrtila“. Ako budete imali nekih problema, samo nam se javite na našem forumu ili pitajte dolje ispod pod komentarima. Živili!

Oh da, imamo u našoj sekciji za šifre jednu zanimljivu šifru koja vam donosi još dodatnih 6 bonus misija u igri. Ako ste zainteresirani kliknite ovdje i pogledajte o čemu se radi.

Prvi put se susrećete sa ovom igrom? O čemu mi to pričamo uopće? Far Cry 2, šta je to?? Ah, jednostavno kliknite ovdje i pročitajte našu recenziju ovog uber hypeanog FPS naslova koji sa svojim prethodnikom ima zajedničko samo ime i žanr.

Komentari (2)

  • Wildboy

    01.11.2008 - 15:49

    zlatnog smrtila
    :((((

  • gta_fan

    26.07.2009 - 14:18

    kulll!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?