HCL.HR

Recenzija

Shadowgun [iOS]

Igor Belan

Developeri poput Gamelofta često kopiraju neke provjerene koncepte velikih konzolaških i PC igara te pokušaju na njihovim temeljima stvoriti svoju igru, pa čak i serijal, samo na platformi modernih mobitela. Danas vam prikazujemo jedan takav pokušaj – iz Madfinger gamesa stigao nam je Shadowgun, a iako se ovo čini kao vrlo jasna kopija tematike i koncepata iz Gears of Wara 3, ovo ipak nije kopija popularnog serijala za Microsoftove platforme. Nakon dublje analize spoznali smo da je ovo u potpunosti igra za sebe, no to je samo zato što joj u odnosu na Gears of War serijal mnogo toga nedostaje.

To je uostalom i logično, riječ je ipak o igri za pametne telefone i tablete, no čak i kad stavimo stvari u taj kontekst, Shadowgun i dalje razočara u nekim aspektima. O čemu točno pričamo pogledajte u video recenziji.

Kao što vidite, nema još detaljnije tekstualne recenzije ovaj put, a planiramo tako raditi i u budućnosti za ovakve iOS i Android video recenzije. Mnogo nam je jednostavnije i brže, a naš stav o igri svejedno dovoljno jasno prenesemo, što je najbitnije. Slobodno nam javite što mislite o takvom načinu recenziranja putem komentara.

VIDEO RECENZIJA – Jedna od grafički najimpresivnijih igara za mobilne uređaje nije toliko impresivna u smislu same igrivosti. Vrijedi li ju ipak kupiti?

60 Naša ocjena
  • grafika
  • solidne osnovne kontrole
  • oružja
  • animacije i osjećaj pucanja
  • neprijatelji

Igor Belan

Već 15 godina vodi ovaj portal ravno u propast. Kupuje igre iz hira, cijeni Nintendo i stare avanture Tima Schafera, ali zapravo iz gušta igra samo Quake. I one dinosaure.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?