HCL.HR

BioShock Infinite hintovi

Juraj Bevandić 09.05.2013.   •   1 komentara


Ako ste tvrdokorni gamer, zasigurno ćete htjeti odigrati BioShock Infinite na najtežoj mogućoj razini. Naši vam hintovi omogućavaju da to iskusite uz puno manje muke.

Bioshock Infinite – 1999 Mode

U glavnom izborniku pritisnite sljedeću poznatu kombinaciju tipki:
gore gore, dolje dolje, lijevo, desno, lijevo, desno, B, A kako biste otključali ‘1999 Mode’ (inače ga otključavate prelaskom igre na bilo kojoj drugoj težini).

1999 Mode čini igru dodatno težom zato što se morate držati specijalizacije koju izaberete u početku i vaše će se akcije kroz igru mjeriti po tome. Streljiva je puno manje te je ono, kao i zdravlje, mnogo važnije i vrjednije. Ako ipak u nedostatku oba ta elementa poginete, morate imati dovoljno resursa (novca) kako biste se oživili, u protivnom će za vas igra biti gotova. Doslovce gotova, finito, kaput – iz početka.

Inače, naziv ovog modea je referenca na System Shock 2, duhovnog prethodnika BioShock serijala koji je izašao 1999. godine.

Korištenjem ovog koda na X360 konzoli biti ćete nagrađeni Achivementom!

Bioshock Infinite – lako do novca

Ako vam je 1999 mode ipak malo prevelik izazov, možete se poslužiti ovim trikom.

Otvorite bilo koji Vending Machine i pričekajte koju minutu. Potom izaberite nešto što ne možete priuštiti zbog nedostatka novaca. Kada izađete iz izbornika aparata, Elizabeth će vam dati nešto novca. Što ste dalje u igri to će taj iznos biti veći.

Komentari (1)

  • MaliMicek

    09.05.2013 - 22:52

    ok lol gdje su hintovi ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?