HCL.HR

DMC: Devil May Cry hints

Juraj Bevandić 28.02.2013.   •   0 komentara


Je li vam ikada ponestalo crvenih orbova kao valute u novom hitu DMC: Devil May Cry? Nama je, a riješili smo to na pomalo nestašan način. Doznajte kako u našim hintovima.

Lako do crvenih orbova

Pokrenite Misiju 8: „Eyeless“ na bilo kojoj težini. Trebate imati bakreni ključ (Copper Key) kako biste otključali tajnu misiju „Taste of Heaven“. Vrata do te misije nalaze se s desne strane dugog hodnika koji se pojavi nakon što iskoristite Demon Pull na zidu. Ako pogledate na desnu stranu tog novootvorenog puta primijetit ćete prolaz blokiran plavom anđeoskom lozom. Aquilom ili Osirisom s Double Up pojačanjem možete razbiti prepreku.

Kada započnete misiju, odigrajte ju i tik pred završetak pauzirajte igru i započnite ponovno od zadnjeg checkpointa. Primijetit ćete da ste zadržali crvene orbove koje ste dobili tijekom misije prije restarta. Ponavljajte taj proces koliko god puta želite ili trebate. Naš je rekord sakupljanje nekoliko tisuća crvenih orbova u par minuta. Možete li vi sakupiti i više?

Lokacije sakrivenih ključeva PRVI KLJUČ Misija 1: „Found“
Brončani ključ Uzmite Danteove pištolje i nakon toga se uputite niz put s lijeve strane izgubljene duše koja se nalazi na zidu. Ondje ćete pronaći platformu u zraku odmah iza jedne ulične lampe, a na toj platformi i sam ključ.

DRUGI KLJUČ Misija 2: „Home Truths“
Brončani ključ Nakon što naiđete na veliku zgradu čije stubište vodi i lijevo i desno, skrenite desno, zatim ponovno desno i niz hodnik gdje ćete pronaći otvorena vrata i ključ u toj prostoriji.

TREĆI KLJUČ Misija 2: „Home Truths „
Srebrni ključ Nakon što se spustite u rupu koja je nastala radi micanja hodnika na podu ćete vidjeti Eryx dragulj. Razbijte ga s jednim od Eryx oružja kako biste došli do ključa.

KLJUČ 4 Misija 3: „Bloodline“
Brončani ključ Nalazi se u blizini izlaznih vrata nakon prve borbe. Nakon spuštanja do prizemlja, potražite napuknuta vrata u blizini checkpoint kipa. Razbijte ih sa svojom sjekirom i na vrhu stuba ćete pronaći ključ.

KLJUČ 5 Misija 4: „Under Watch“
Srebrni ključ Nakon što pronađete Kat pratite ju niz stepenice, ali pratite desnu stranu zida dok ne vidite jedan dio koji je malo čudno obojen. Krenite prema tome i zid će se pomaknuti. Razbijte ga Eryxom i nastavite tim putem. Na kraju hodnika skrenite desno kako biste pronašli ključ.

KLJUČ 6 Misija 4: „Under Watch“
Zlatni ključ Blizu trga s fontanom, s prvim Checkpoint kipom, vidjet ćete veliku rupu. Koristite Angel Boost da preskočite preko nje, zatim skrenite desno i pogledajte. Popnite se Angel Liftom gore i zatim prođite kroz sobu s čahurama. Prođite vratima s lijeve strane, skočite gore i uputite se desno. Ondje ćete pronaći ključ.

KLJUČ 7 Misija 5: „Virility“
Brončani ključ Nakon što ste pobijedili viteza pakla, biti ćete u velikom skladištu punom kontejnera. Pogledajte desno kako biste vidjeli ključ kroz ogradu. Vratite se nazad i popnite na jedan od kontejnera kako biste pratili put među kontejnerima i došli do ključa.

KLJUČ 8 Misija 5: „Virility“
Srebrni ključ Nakon što uđete u veliku prostoriju punu kontejnera, otvorite si put Demon Pullom i krenite lijevo. Doći ćete do platforme kod koje trebate napraviti double-jump i Angel Lift kada dostignete najvišu točku skoka. Odatle možete lako Angel Boostom i Liftom dosegnuti posljednju platformu na kojoj se sjaji ključ.

KLJUČ 9 Misija 6: „Secret Ingredient“
Brončani ključ Na početku levela, kada Dante prestane klizati niz veliki hodnik, okrenite se kako biste vidjeli ključ na litici.

KLJUČ 10 Misija 7: „Overturn“
Brončani ključ Nakon što dođete do drugog boosta, skrenite desno i pogledajte gore kako biste vidjeli anđeoske loze. Lako ćete ih rastrgati Aquilinom long range mogućnošću te zatim skočiti preko i Angel Liftom ući u prostoriju u kojoj vas čeka ključ.

KLJUČ 11 Misija 7: „Overturn“
Srebrni ključ Odmah nakon cutscene s Rageom na pistama, pogledajte ulijevo kako biste vidjeli jednu pistu u daljini. Skočite te iskoristite Angel Boost i Angel Lift kako biste došli do nje i prostorije s ključem.

KLJUČ 12 Misija 7: „Overturn“
Brončani ključ Nakon što ubijete velikog Ragea, Angel Liftom se popnite na uski puteljak nad sobom i odmah se okrenite. Angel Boostom preskočite do idućeg ruba gdje vas čeka ključ.

KLJUČ 13 Misija 8: „Eyeless“
Srebrni ključ Prođite tunelom nakon borbe s vlakom i nastavite gledati udesno dok ne vidite puteljak prepriječen vratima. Razrežite anđeoske loze kako biste pronašli ključ na kraju dugog hodnika.

KLJUČ 14 Misija 9: „Devil Inside“
Zlatni ključ Nakon što dobijete Devil Trigger u velikoj plavoj sobi s metalnim podom, nekoliko demona će se pojaviti. Pogledajte gore i uočite mali balkon. Poslužite se protivnicima kako biste od njih odskočili do balkona. Dignite neprijatelja u zrak, skočite od njega, opet ga povucite u zrak i odskočite od njega i tako sve dok ne dosegnete balkon sa zlatnim ključem. Mi smo barem desetak minuta pokušavali, ali isplati se.

KLJUČ 15 Misija 11: „The Order“
Brončani ključ Nakon što ubijete Rageove u media sobi, uputite se niz ravan puteljak. Nastavite prema izlazu, ali nemojte izaći nalijevo. Odite stepeništem s desne strane i nastavite se kretati ravno kraj tamnog kamenja kako biste uočili skriveni put koji vodi desno. Doći ćete do prozora koji krije ključ. Razbijte Eryx kristal kako biste ga zgrabili.

KLJUČ 16 Misija 13: „Devil’s Dalliance“
Zlatni ključ Odmah nakon što se klub transformira okrenite se i skočite na rub iznad vas. Idite lijevo, a zatim se okrenite i Angel Liftom dosegnite platforme u daljini. Uputite se desno i još jednim Angel Liftom dođite do platforme koja krije ključ.

KLJUČ 17 Misija 15: „The Trade“
Brončani ključ Tijekom dijela u kojem pokušavate spriječiti sudar automobila i kontejnera, Angel Boostom i Liftom dođite do automobila i onda skočite na kontejner. Potom skočite lijevo na naslagane kontejnere uz pomoć Angel Boosta. Skrenite udesno i spustite se u tajan dio između kontejnera kako biste pronašli ključ.

KLJUČ 18 Misija 15: „The Trade“
Brončani ključ Prije nego se automobil zabije u vlak, koristite Demon Pull na autobusu ispred vas. Potom, skočite na autobus, skrenite lijevo i skočite na malen rub sa stepenicama, ali ne idite uz stepenice. Nastavite ravno i popnite se na kontejnere kako biste došli do platforme na kojoj je ključ.

KLJUČ 19 Misija 16: „The Plan“
Zlatni ključ Nakon vožnje dizalom do 105. kata, izađite i nastavite desno kako biste pronašli mali hodnik iza dizala. Kutije će lebdjeti iznad provalije, a na vama je čekati da se maknu kako biste preskočili rupu i došli do ključa.

KLJUČ 20 Misija 17: „Furnace Of Souls“
Drveni ključ Nakon prve velike bitke popnite se po lebdećim platformama. Nekoliko ćete puta morati koristiti Demon Pull kako biste nastavili dalje, a zatim ćete naići na platformu s lukovima i drvetom. Idite desno i uz pomoć Angel Lifta i Boosta dosegnite iduću platformu. Na njoj razrežite plavu lozu kako biste došli do ključa.

KLJUČ 21 Misija 18: „Demon’s Den“
Srebrni ključ Prođite hodnikom desno od Vergila i spustite se na skrivenu platformu s lijeve strane jame ( nemojte preskakati rupu, skočite u nju). Zatim samo pratite hodnik kako biste došli do posljednjeg ključa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?