HCL.HR

Sleeping Dogs šifre

Juraj Bevandić 06.12.2012.   •   0 komentara


U igrama otvorenog tipa često je teško preći 100% igre tj. skupiti sve skrivene iteme. Kako znamo da vam je to od iznimne važnosti, da bismo vam pomogli u tome donosimo vam šifre za Sleeping Dogs.

Odijelo Rica (iz Just Cause 2)

Ovo je prilično jednostavna stvar za otključati. Jedino što morate učiniti je imati save game iz Just Cause 2 na vašem hard disku. Valja napomenuti i da ovo odijelo nije čisto vizualni dodatak. Noseći ga možete skakati s automobila na automobil iz veće udaljenosti.

Health Shrines

Nakon druge popstar misije, Amanda će se pojaviti pred vašim apartmanom. Odvedite ju na kratku turu gradom. Nakon te misije moći ćete ju izvesti na spoj (pozivom na njen mobitel, naravno). Kada završite s vašim prvim spojem, otključati ćete sve neaktivirane healt shrineove, na taj način da će vam se njihova lokacija pokazati na mapi. Za svakih pet aktiviranih vaš će se health povećati za 10%, stoga krenite u potragu!

Jade Statues

Tijekom “Bam Bam Club” misije upoznat ćete ljupku Tiffany. Kada završite misiju dobit ćete njezin broj mobitela. Nazovite ju navečer i izvedite ju na spoj, otpjevajte pjesmu u Bam Bam klubu sa scoreom 90% ili više. Time ćete otključati lokacije Jade kipića na vašoj mapi.

Lockboxes

Tijekom misije “Important Visitor” nezasitni Wei upoznat će Ilyanu. Kao i sve druge dosadašnje dame, nju valja nazvati na mobitel, no umjesto da ju izvedete na spoj, ona će vas izazvati na utrku. Pobjedom u toj utrci otključat ćete lokacije svih skrivenih kutija s lootom na mapi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?