HCL.HR

16-godišnjak prvi put osvojio turnir pa odšetao s pozornice i zaboravio na trofej

Zoran Žalac 15.11.2022.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Na velikom međunarodnom turniru u Street Fighteru 5, održanom u Parizu, slavio je 16-godišnji Britanac koji se nakon pobjede u finalu samo pokupio s pozornice i odšetao bez ikakvog slavlja.

Kompetitivna zajednica igrača borilačkih igara je svijet za sebe. Međutim, i u toj se čudnoj domeni ponekad događaju još čudnije stvari.

Očekivana slavlja pobjeda na FGC turnirima uključuju delirij i dernek: valjanje po pozornici, plesanje pa čak i striptiz. I čudno je kad se ništa od toga ne dogodi. Stoga je jedan događaj u finalu međunarodnog Street Fighter 6 turnira u Francuskoj postao viralan jer se pobjednik turnira pokupio s pozornice i odšetao bez ikakvog slavlja.

16-godišnji Britanac pod nadimkom EndingWalker osvojio je svoj prvi turnir te tako zaradio nagradu od tri tisuće eura. Pobjeda nad dobro poznatim igračem iz SAD-a bila je uvjerljiva – dobio je sve tri runde. No, igrač na kraju nije pokazao nikakve emocije nego je mirno uzeo svoj kontroler i maknuo se s pozornice.

Za razliku od nekih drugih sportaša koji nekolegijalno napuštaju teren da bi time poslali određenu poruku, EndingWalker nije imao namjeru izraziti nepoštovanje prema organizatora turnira. Naknadno se na Twitteru oglasio objašnjenjem kako je sa pozornice otišao jer u tom trenutku nije bio svjestan da je osvojio turnir. Kaže kako je organizacija turnira bila izvrsna i da nema zamjerke ne nju, samo se nije snašao u situaciji nakon pobjede.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • zdravljeigaming

    15.11.2022 - 09:59

    Chad move

  • Chimichangas

    15.11.2022 - 13:47

    Legenda hahaha

  • SonOfZeus

    15.11.2022 - 16:08

    Lik se zove EndingWalker i nisu to očekivali

  • tryon

    15.11.2022 - 17:39

    daosi je nick s namjerom da osvoja turnire

  • Cone3006

    15.11.2022 - 23:39

    Dešava se.Car

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?