HCL.HR

Choo-Choo Charles potvrđen je i za konzole

Zoran Žalac 03.12.2022.   •   1 komentara   •   Trailer


Kreator horor igre Choo-Choo Charles otkrio je kako će sljedeće godine krenuti s prebacivanjem igre na konzole. No, prvo treba naučiti kako se to radi.

Igrači na PC-ju moći će od 6. 12. zaigrati horor igru Choo-Choo Charles koja je privukla pozornost neobičnim protivnikom – naslovnim paukom u obliku lokomotive. Kreator igre, solo developer Gavin Eisenbeisz, dobio je mnogo pitanja hoće li ista jednoga dana doći na konzole pa je u novom videu odgovorio potvrdno.

Plan mu je sljedeće godine započeti proces prebacivanja igre na konzole, no priznao je kako se nikada do sada nije bavio konzolama pa će usput morati učiti kako se igre prilagođavaju tim uređajima.

U novom je videu također otkrio informaciju o trajnosti same igre. Kako kaže, igra će u prosjeku ponuditi 3-4 sata igranja, a igrači će se sa zastrašujućim Charlesom susresti minimalno dva puta. To jest, u igri će postojati dvije skriptirane sekvence s paukom, a ostali susreti nasumični – premda i dalje kontrolirani do mjere da protivnika drže u blizini, a ne na drugom kraju mape.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • SanKa

    05.12.2022 - 09:53

    to te ja pitam. Igore, molit cu jedan video od bar pol h kako gineš u ovom 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?