HCL.HR

Čovjek pretvorio stari “boombox” u prijenosno gaming čudovište

Igor Belan 14.05.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Stari “kazići” koje bi “gala kitovi” nosili na ramenu dok šetaju kvartom prije 20 godina sada su stvar prošlosti, no jedan čovjek rezurektirao je jedan takav boombox i pretvorio ga u gaming čudovište.

Čovjek iza Youtube kanala My Mate Vince napravio je prvi gaming boombox na svijetu, što vam je otprilike kao da napraviš prvi šešir od jogurta. Nikome to ne treba, ali ajde – zabavno je za vidjet.

Ne bismo baš rekli da je njegova kreacija čisto odrađena i fino osmišljena sa svim tim konzolama što se drže PVC vezicama na poleđini, ali da ga sretnemo na ulici stisnuli bismo mu ruku jer je uspio ubaciti pravi mali CRT televizor u taj kazić. Još kad se sjetiš da se morao baviti analogno-digitalnim konverzijama da bi cijela stvar radila, nije ovo uopće loše ispalo.

Naša 4FUN rubrika je tu da vam pruži fino izabrane, neobične, edukativne i zabavne gaming videe sa svih strana interneta.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Ovcaodnovca

    14.05.2018 - 20:39

    ok entuzijazam i to, al je to glupost….. sta je on tu uopce napravio osim sto je sve nakacio ko blesav na taj radio…. bolje da je to sve ucinio sa Commodore 1084s monitorm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?