HCL.HR

Ovo čudovište u jednom kućištu ima gaming PC i sve konzole

Zoran Žalac 09.07.2022.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Treća verzija Origin Big O sustava u jednom paketu donosi gaming PC, PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, vodeno hlađenje, streaming setup i sve što bi jedan gamer mogao poželjeti.

Mnogi igrači imaju više platformi na kojima se igraju, no obično su te platforme odvojene i svaka ima svoje mjesto. Ako ste se ikada pitali kako bi to izgledalo da su vam gaming PC, Xbox, PlayStation i Nintendo smješteni u jednu kutiju, tvrtka Origin ima odgovor sa svojim čudovišnim proizvodom Origin Big O V3.

Ukratko, to je treće izdanje projekta koji u jednom kućištu ima sve aktualne konzole (PS5, XS, Switch) i vrhunske PC komponente. Kako je cijela stvar ručno izgrađena, Origin Big O nije nešto što će ići u masovnu proizvodnju, nego je više projekt koji dokazuje što je sve moguće. A moguće je tako imati stroj s vodenim hlađenjem za sve komponente, gdje svaka platforma može raditi paralelno. Čak su uspjeli integrirati i Switch koji se može izvaditi iz kućišta i koristiti u prijenosnom modu.

Cijela je stvar uz to mokri san svakog streamera jer nudi vrlo elegantno (elgatno?) rješenje za streaming.

Kako Origin Big O V3 čudovište izgleda u praksi i kakve točno komponente koristi, provjerite u videu Unboxing Therapyja koji je imao ekskluzivo predstavljanje stroja.

Komentari (3)

  • mamojebac

    09.07.2022 - 12:07

    Bespotrebno, ali tko ne bi ovo volio imati

  • Virty

    09.07.2022 - 19:10

    Damn, top!

  • ILoveGaming

    09.07.2022 - 20:31

    Nešto najluđe što sam vidio.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?