HCL.HR

Death’s Gambit planira vas rasplakati idućeg mjeseca

Zoran Žalac 18.07.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


Izazovni 2D platformer Death’s Gambit, u slobodno vrijeme zvan i indie Dark Souls, priprema se za izlazak na PC-u i konzolama sredinom osmog mjeseca.

Osmi mjesec u svijetu videoigara donijet će jedan zanimljiv okršaj. Hvaljeni 2D platformer Dead Cells izravno će se boriti protiv 2D platformera Death’s Gambit. Obje igre u retro štihu ponudit će nam vrlo izazovan gameplay, a danas imamo prilike pripremiti se za Death’s Gambit.

Njegov developer poručuje igračima kako će umiranje u ovoj igri biti normalna stvar i da će neki dijelovi priče biti otključani tek ako vaš lik pogine. Glavni neprijatelji sjećat će vas se ako umrete prilikom borbe s njima. Štoviše, zapamtit će vas toliko da će se povremeno i vraćati kada vi njih porazite. Za one koji pak žele ultimativni izazov, postojat će opcija otkazivanja ugovora sa Smrti, što u prijevodu znači perma-death opciju.

U ovom akcijskom 2D naslovu istraživat ćemo otvoreni svijet s više različitih ruta, koristeći likove sedam različitih klasa od kojih svaka ima svoje prednosti, kao i vještine koje se mogu otključati na svakom oružju. Death’s Gambit igrat ćemo 14. 08. na PC-u i PlayStationu 4.

Komentari (2)

  • MaliMicek

    18.07.2018 - 18:45

    Konačno! Čekam ovo dulje vrijeme, na wishlisti je vec dvije godine, vec sam mislio da je negdje zapelo al eto ubrzo izlazi 🙂

  • sparki2004

    19.07.2018 - 09:59

    obicno nevolim 2d platformere ali ovo delije zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?