HCL.HR

Upoznajte Claire, ženu koja će vam oblikovati karijeru u F1 2018

Zoran Žalac 06.07.2018.   •   1 komentara   •   Trailer


Ovogodišnje izdanje Codemastersove Formula 1 igre imat će mod karijere u kojemu će interakcija s medijima uvelike diktirati dinamiku u timu.

Mod karijere u Codemastersovim F1 igrama imao je svojih pogodaka i promašaja tijekom godina, a u 2018. će poseban fokus biti stavljen upravo na njega. Nekoliko je velikih promjena i noviteta u Career modu za F1 2018, a najznačajniji je svakako Claire.

“Klara” je u igri službeno lice medija koji će vas pratiti kroz sve vaše sezone i postavljati vam razna pitanja – o vašim ciljevima i ambicijama, o odnosima unutar tima, o vašoj vožnji itd. Na svako pitanje igra će vam dati dva do četiri moguća odgovora te vremenski limit da se odlučite za jednu od ponuđenih izjava.

Izjave koje date medijima utjecat će na široki spektar stvari – od morala u timu, preko motivaciju ekipe do otključavanja nadogradnji. Svaku posljedicu svojih izjava vidjet ćete instantno, gotovo kao u Telltaleovim avanturama.

Druga značajna stvar u modu karijere F1 2018 bit će veća kontrola nad ugovorom vašeg vozača. Perkovi će se sada moći koristiti prilikom pregovaranja s različitim timovima. Nadograđen će biti i sustav rivalstava pa ćemo sami moći birati kojeg vozača vidimo kao svog rivala. Što je izazov veći, to će i nagrade biti bolje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Strahinja Radonjic

    06.07.2018 - 22:50

    Nekako mi je smešna ta baby pink boja na formuli koja plaši malu decu al’ ‘ajde 😀 . Šalim se samo, igra izgleda brutalno, Codemaster bi definitivno trebao raditi MotoGP igre. Čini mi se da se Milestone zafrkava sa nama već i verujem da će moderi sa Race Department sajta napraviti MotoGP 18 boljim nego sam Milestone.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?