HCL.HR

Guilty Gear Strive prikazao nam je svoje modove igre

Stjepan Fikter 26.01.2021.   •   1 komentara   •   Trailer


Novi nastavak Guilty Gear serijala igramo za tri mjeseca, a sada smo dobili i prikaz onoga što će biti dostupno unutar igre po njezinom izlasku.

Iako smo Guilty Gear Strive trebali zaigrati još prošle godine, zbog situacije s koronavirusom došlo je do odgode pa je datum izlaska bio prebačen na 2021. Sada se fanovi serijala trebaju se strpjeti do 9. 4. kada igra stiže na PlayStation 4 i 5 te na PC, s time kako će se moći zaigrati i tri dana ranije ako se kupi Deluxe ili Ultimate edicija.

Novim trailerom za igru otkriveno je koji će nas sve modovi igranja dočekati. Prvi predstavljeni je Tutorial unutar kojeg učimo kako pravilno dijeliti šamare, a zatim nas Arcade upoznaje s pričom igre. Survival će testirati koliko ćemo AI protivnika prebiti dok ne popijemo kompletne batine, a svaki idući protivnik je sve jači. Mission mod će omogućiti dodatno usavršavanje naših vještina, a tu je i Trening unutar kojeg se mogu podešavati različiti parametri dok se čeka na traženje protivnika u online borbama.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • kebbab

    26.01.2021 - 15:38

    To,to se čeka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?