HCL.HR

Horizon Chase Turbo obećava retro utrkivanje žarkih boja

Zoran Žalac 16.04.2018.   •   4 komentara   •   Trailer


Ako ovoga ljeta ne idete na more, razmislite si o igri Horizon Chase Turbo koja će vam ljetni ugođaj prenijeti kroz svoju retro estetiku i klasično arkadno utrkivanje.

Odavno već nismo vidjeli vozačku igru u kojoj skupljamo novčiće, no ovoga proljeća vraća nam se i taj koncept. Horizon Chase Turbo je igra koja se ne stidi svoje inspiracije estetikom, ali i gameplayem osamdesetih i devedesetih godina. Obećava nam totalno arkadno utrkivanje kakvo su svojevremeno imali Out Run, Top Gear i drugi naslovi.

Radi se ovdje o nadograđenom izdanju mobilne igre iz 2015. godine koje donosi 12 natjecanja, 110 staza, 26 automobila te podršku za četveročlani, lokalni multiplayer. Igra će od 15. idućeg mjeseca biti dostupna na PlayStation 4 konzoli te PC-u.

Komentari (4)

  • GAMEmaher

    16.04.2018 - 17:40

    Djeluje fora…. čeka se ovo na ps plus uz neku AAA igru kao dodatak 🙂

  • L3gi0naR

    16.04.2018 - 19:47

    Sad su počeli i mobilne igre izdavat za konzole.

  • mokrEE

    17.04.2018 - 00:14

    mrzio sam te prastare voznje u kojima auto stoji u mjestu a staza ide prema tebi. nemozes uopce skuziti da li treba prikociti (u 97% zavoja nikada) a ako jednom izletis jer nisi prikocio ili nisi na vrijeme poceo drzati strelicu (da, vecinom sva izlijetanja se dogadjaju jer neznas kada poceti DRZATI strelicu u smjeru zavoja) ne gine ti restart. obozavam stare igre a posebno avanture ali mislim da su neke gameplay mehanike lose ostarjele, kao npr ovakav tip voznji

  • Saren

    17.04.2018 - 22:00

    Ovo me podsjeca neodoljivo na OutRun xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?