HCL.HR

Izometrijski God of War za PlayStation 1 izgleda simpatično

Zoran Žalac 08.12.2021.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


YouTube kanal 64 Bits predstavio je ideju God of Wara u stilu PlayStation 1 klasika Breath of Fire 4. Evo kako to izgleda.

U zadnje je vrijeme popularan trend zamišljanja demakeova – novih igara za stare konzole. Prvi PlayStation je tu najčešća platforma oko čijih se hardverskih limitacija zamišljaju nove igre u starinskom ruhu. Nekoliko je YouTube kanala postalo popularno upravo na ovim idejama, pa ih se sve više počinje baviti takvom vrstom videa. Jedan od takvih kanala sada je i 64 Bits.

Na 64 Bitsu je prije dva dana osvanuo interesantan video – God of War iz 2018. – rađen prema mogućnostima prvog PlayStationa. Preciznije rečeno, 64 Bits je predstavio spoj God of Wara i PS1 klasika Breath of Fire 4. Avantura Kratosa i Atreusa tako je postala izometrijski RPG s borbom na poteze i moramo priznati da izgleda simpatično.

Naravno, posrijedi je samo fan-made video koji nije stvarna igra niti će to biti. Na kraju krajeva, koliko god interesantno izgledalo, God of Waru definitivno ne treba ovakav spin-off s obzirom da se fanovi još nisu zasitili direktne akcije.

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    08.12.2021 - 14:23

    Čovječe izgleda kao Breath of Fire IV a na trenutke me čak podsjeća i na Glory of Heracles meni jednu od najboljih igara za Nintendo DS. Naigrao sam se pregršt ovakvih RPG igara na poteze za razne konzole poput PS1, GBC, GBA, DS, PSP… i dr. na emulatorima a definitivno želim da konačno naprave i jednu takvu God of War igru.

  • Srpski Gameplay

    08.12.2021 - 16:16

    Cuh ovu muziku iz menija i odmah se nalozih. Idem.ga prelaziti ponovo 😂

  • Oldschoolgamer

    08.12.2021 - 18:49

    Uf kad se samo sjetim ove igre,cini mi se da je izasla ’98.
    Bila je ozbiljan konkurent Twisted Metalu 2.

  • Klaudio89

    08.12.2021 - 23:54

    kako volim ovakav stil PS1 igrica,i radi takvih stvari najviše cijenim PS1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?