HCL.HR

Mario Kart za mobitele je besplatna, ali i poprilično pokvarena igra

Igor Belan 06.10.2019.   •   65 komentara


Mario Kart Tour napokon je došao prije nekoliko dana na naše mobitele, ali nakon par dana igranja sasvim je jasno – ova igra je pomalo podla i pokvarena. Evo zašto.

Komentari (65)

  • AmarSahin

    06.10.2019 - 13:21

    Prvi put da sam preko HCL.hr portala saznao da je izašao video a ne preko Youtubea!

    • Igor Belan

      @AmarSahin, 06.10.2019 - 13:26

      Eto super 🙂 Uvijek je video prvo objavljen na portalu, onda na YouTube kanalu. Izbrisan ti je sada drugi komentar jer nije lijepo pisat dva komentara za redom. Pogotovo ako je drugi komentar pitanje kao “kad će ARK” 🙂 To se ne pita.

    • AmarSahin

      @Igor Belan, 06.10.2019 - 13:27

      Ok novi sam na portalu tako da eto!

    • funky0308

      @AmarSahin, 06.10.2019 - 15:27

      Hahaha… “kad će ARK” – to se ne pita. Hahaha 😀 .

    • funky0308

      @Igor Belan, 06.10.2019 - 15:28

      Bas ode pogledati video, mali je nesto malo igrao ovo i ne cini mi se lose ali nisam jos probao (iako je na mom mobu 🙂 . Odlicno se vrti i jos bolje izgleda ali od Nintenda i Mario fransize se nista drugo ni ne ocekuje. Mikrotransakcije i ostalo necu ni spominjati, toliko puta smo to prezvakali da nema smisla. Igra kao igra mi se ne cini losa ali ja na mobitelima stvarno ne volim igrati..

  • Tony Ghost 1811

    06.10.2019 - 14:04

    Malo sam pogledao video na brzinu. Cini mi se da si zaboravio reci kako ima ogranicenje u skupljanju coinsa i pointsa. Sto je po meni jos sramotnije od mjesecne pretplate.

    • Igor Belan

      @Tony Ghost 1811, 06.10.2019 - 14:14

      Da da, nisam to ni spomenuo. Nije mi baš sramotnije od mjesečne pretplate koja skriva zaseban mod igranja, ali da naravno da je i to smećasta stvar. Doduše, F2P mobile igra pa sam taj dio dnevnih limita nekako i očekivao. Koliko sam vidio podešeni su tako da nije za očekivat da je toliko igraš dnevno da limiti previše smetaju.

  • Oblakoder

    06.10.2019 - 14:22

    Ja se sit naigrao i jos ni jedan euro nisam ulozio, cak nisam ni osetio potrebu za tim jer malo malo nesto otkljucam. Jbg mora da se igra i igra trazi vreme, a ko je mislio da otkljuca sve za par sati taj se grdno zeznuo. 200cc jeste jajarski odradjen ali svi znamo da je 1500cc nesto sto se najvise igra. Ne znam zasto se pravi tolika drama pogotovo kad jedan NBA2K19 dobije astronomskih 85, simbol mikrotransakcija po punoj ceni od 60 eura. Eto sad i za TLoU 2 se prica kako ce dobiti mp ali ce se kupivati odvojeno i o tome niko ni da bekne, dok je Nintendo pod posebnom lupom.

    • Petar Marjolovic

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 14:39

      Koliko ne mogu ovih fanboyeva koji pravdaju nintendo. U igri gdje je glavni lik koji se spominje u naslovu, njega moraš kupiti za 170 kn ili dobiti iz lootboxova. To govori o svemu i o tome da si ti jedan subjektivnim fanboy nintenda. Njima to odgovara jer na takvim ljudima mlate nezaslužene pare.

    • Oblakoder

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 14:44

      Kako na meni mlate pare kad jasno kazem da im nisam dao ni jedan jedini euro za Tour?

    • Zoran Žalac

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 14:44

      Ne vidim nikakav problem u tome da Tlou 2 multiplayer bude zasebna igra ako singleplayer komponenta bude najduža i najveća igra koju je ekipa napravila do sada, kako kažu. To da će se kupovati nigdje nije rečeno, možda bude F2P. Tako da nemoj trčati pred rudo. Što se mikrotransakcija tiče, to je jedna stvar, ali čak ni “simbol mikrotransakcija” nema pretplatu povrh takvih mikrotransakcija. Zapravo, to je prvi put otkako pamtim da se pretplata plaća za jedan dio igre, specifično jedne igre, i mučna je sama pomisao da takvu praksu gura i predvodi Nintendo, tvrtka koja najčešće kaska za svim trendovima u industriji. Sigurno su dali odličnu ideju pohlepnima poput Electronic Artsa i Activisiona.

    • Oblakoder

      @Zoran Žalac, 06.10.2019 - 14:59

      Ok ne vidis ti ali ja hocu komplet igru, singleplayer i multiplayer, po jednoj ceni kao sto je bio prvi deo i naravno da mi potencijalnih 120 eura predstavlja problem. Pa zamisli da Splatoon 2 sp i mp prodaju zasebno kakva bi se hajka digla. Msm nije opravdanje to sto ce igra biti veca i eventualno bolja jer valjda je to prirodan splet opkolnosti, msm pa valjda svi ocekuju bolji i veci nastavak, a ne obrnuto. Inace tak kralj mikrotransakcija se ipak prodaje po punoj ceni, a onomad je dobio astronomskih 85, prakticno su ignorisane brutalne mikrotransakcije kod ocene.

    • Zoran Žalac

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 15:18

      Misliš kao što Nintendo prodaje tetris 99 singleplayer kao dlc? I da, gdje je nba dobio 85? Jer kod nas nije.

    • Oblakoder

      @Zoran Žalac, 06.10.2019 - 15:27

      Kod vas NBA2K19 85 ocena

    • funky0308

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 15:41

      Covjek ti govori da jos nitko ni ne zna kako ce sve skupa izgledati ali ako naprave fenomenalu igru kakva je jedinica, recimo bila, a naknadno dovedu MP dio igre koji je opet igra za sebe, sto bi vrlo vjerojatno moglo i biti, onda naplata nije problem. Problem je kada ti se prodaje muda pod bubrege, ne konkretna i prava stvar. Naughty Dog je poznat po svojoj kvaliteti i ako se odluci da ce TLOU MP biti zasebna igra koja ce se zasebno i placati onda sigurno spremaju nesto posebno i stvarno cemo i dobiti novu igru. Zasto bi gurali dvije igre u jednu ako ne zelimo svi i taj MP? Ako MP bude mapa iz igre i napucavajte se – ja cu prvi reci da su gori od Nintenda i EAa skupa ali nece se to dogoditi sigurno. TLOU je prica, genijalna prica koja se dozivljava kroz single play iskustvo i tako to i treba ostati, a ponavljam, ako i bude naplate MPa, nece nikome biti zao platiti jer to nece bili klasicni MP (ne daj Boze) death match ili capture the flagg 😛 …

    • Oblakoder

      @funky0308, 06.10.2019 - 16:00

      Pa zar nije prodavanje muda za bubrege ako te teraju da zasebno kupis mp deo igre, navodno jer nemaju vremena da sve sad izbace zajedno?

    • funky0308

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 16:13

      Opet kazem, ako je MP dio kupi za 300-400 kn istu onu mapu na kojoj si igrao SP i potpuno bezidejan MP kakav smo vidjeli vec milion puta dalje – onda svakako je ali ako dobijamo nesto novo, drugacije i na drugoj lokaciji (kao recimo DLC Uncharteda 4 koji je potpuno nova igra) onda nemam nista protiv. Meni je recimo DIvision genijalan ali isto bih rekao i da Ubisoft pokusava slicne stvari. Nemam ih nikakvog razloga braniti. Breakpoint se prosrao sa mikrotransakcijama, iako po meni cak i ne nesto prestrasno (sve se da kroz igru dobiti), Ubisoft ih je ekspresno maknuo. Nije problem ako se nesto proba, ne prodje i OK, mici to, problem je ustrajnost kod nekih da svaki puta pokusaju zaje i oteti vise nego sto trebaju. Svi su oni tu da zarade na nama, naravno. Ni kino nije tu da tebe zabavi, tu je da zaradi ali kada uspije zaraditi i zabaviti svima nam je lijepse. Tako da, ne trebamo otkrivati toplu vodu s time da su oni isti i da zaradjuju. Nisu svi isti, neki su normalni i uzivaju u onome sto rade, bas kao Naughty Dog, a uz to i odlicno zaradjuju, a neki su tu da otimaju pod svaku cijenu. Meni je zao sto se Nintendo sve vise i vise priblizava ovoj drugoj skupini jer je Nintendo firma uz koju smo odrasli i koja zna napraviti igru do kraja, sto mnogi ne znaju ili ne zele i prava je steta gubiti takvog igraca, a ovim potezima stvarno gura ljude od sebe. Da slicne igre radi netko drugi, siguran samm da bi imali puno vise problema s prodajom igara i konzola. Ovako imaju prilike srediti se jer ljudi vole njihove igre i ne postoji altrenativa. Ali bez obzira postojala alternativa ili ne, ljudima jednog dana sve dodje do tocke odakle vise nema povratka

    • Oblakoder

      @funky0308, 06.10.2019 - 16:35

      Ok vidim da primenjujes dvostruke arsine i da u slucaju TLoU 2 branis odluku da mp deo ide kao zasebna igra iako to nije standard i nikad nije ni bio. Sa druge strane hejtujes Nintendo, a Switch si video samo u radnji i sad Nintendo meris kroz jednu mobilnu igru. Sve Switch igre su ok i ni jedna nije dizajnirana za mikrotransakcije, to sto ih ne dele besplatno i tek kasnije dodju u Nintendo Select je nesto sto im se moze, igre se odlicno prodaju i zasto da spuste cenu. Ni za jednu igru ne zalim ni jedan eura jer su gotovo sve remek dela i nude bezbroj sati kvalitetne zabave.

    • funky0308

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 17:05

      Gdje si ti to vidio da ja hejtam Switch i Nintendo? Da si realan ynao bi i sam koji su to propusti kod Nintenda i na sto mislim, s druge strane, Switch je konzola koju svakako kupujem i u kojoj vidim veliki potencijal. Puno putujem i koncept mi je genijalan, uy odlicne igre koje ima stvar je jos ui bolja, to sam rekao vec milion puta. Ne pratis dobro sto se pise i to ovdje, u komentaru, dva iznad ali nema veze, nije to ni bitno. Nema dvostrukih standarda. Ono sto moze biti stand alone naslov, neka i bude, modovi i klase, kape i salovi neka budu na prodaju uy moguvnost otkljucavanja krpy igru i nema nikakvih problema. Usporedjivati nesto sto je tek u najavi, od developera koji su vec pokazali sto daju i za kakvu cijenu ako odluce izdadi nesto odvojeno od glavne igre i ovaj proser gdje se snaga motora nudi kroz pretplatu nema smisla i ostajem uvijek pri tome. Iz aviona se da vidjeti da je sve skupa na ovom Mariu napravljeno da se uzmu pare. Vec i sama cinjenica sto Nintendo nesto gura na Android i iOS govori puno. Cudi me koliko slijepo ides za nekim svojim stavovima, doslovno u postu na koji se referiras kazem kako bi isto rekao i da mi omiljeni Division napravi isto i ti kazes – dvostruki standardi…ajd dobro. Mislim da nema smisla nastavljati razgovor jer je ocito da ne citas sto tko pise nego vidis tri rijeci i kreces u osvetnicki Nintendo pohod. Nitko nista generalno nema protiv nikoga ali kako treba pohvaliti dobru stvar, tako treba naglasiti i reci kada su stvari lose i to je to, bez obzira o kome se radi. Imam manje vise sve konzole, Switch jos ne ali odrastao sam na Nintendu i znam sto je kod njih igra, a sto bankomat. Ne samo kod njih nego i kod drugih. Znam sto mi je dobro kod Sonya, sto kod MSa i ne vidim problem da se isto i kaze, makar ja to nesto ako volio. Ako ne valja ne valja i OK

    • Oblakoder

      @funky0308, 06.10.2019 - 17:15

      Meni taj Tour valja i jednostavno necu reci da mi ne valja jer Sony region masa tako zeli, prosto nisam prinudjen da im dam pare kao sto se to ovde predstavlja, necu da padnem pod uticaj haljpa ljudi koji su deklarisani kao antinintendovci i koju su ovde samo da pljuju. Swith videli nisu i ne znaju sta su Nintendo igre. Razmisljam svojom glavom, a kome smeta neka mu smeta 🙂

    • Masterchief

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 19:43

      OMG, koji argument, ako netko nije Nintendo fanboy i ima RAZUM, ta je osoba Sony Legion Fanboy ili kaj je to već…

    • MightyAloy

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 20:09

      E moj Oblakoder, ja sam taman pomislio da si ti razumna osoba koja zaista i razmišlja svojom glavom, no nažalost ako je itko ovdje definicija fanboy-a, to si ti. Činjenica je da prozivaš Sony za svaku sitnicu kao što je TLOU II MP, a istovremeno i za najgore postupke Nintenda pronalaziš opravdanja i braniš ih. Btw može i Sony još uvijek prodavati God of War po 60€ no to ne rade jer nisu anti-konzumerski nastrojeni kao Nintendo. Ja sam između ostaloga odrastao i na Nintendu iako sam preferirao SEGU, a prva prava igra koju sam pošteno zaigrao mi je bila SMB za NES, no zbog svoje cijenovne politike neću kupit Switch unatoč odličnim igrama jer itekako imam što igrati kod konkurencije. Šta se tiče TLOU II, već sam govorio da u potpunosti podržavam odvajanje MP komponente jer me dotična ne zanima, a Naughty Dog može usmjeriti resurse na izradu još bolje igre nego da rade i na MP-u, a također će i MP zbog naknadnog izlaska profitirati po pitanju kvalitete. U to sam uvjeren. To šta si ti zamislio i očekuješ jer je takva praksa da se izda SP+MP je ništa drugo doli izgovor da pljuješ po Naughty Dogu koji je poznat po kvaliteti i brizi za fanove, a igra još nije ni izašla. Ako postupe nepošteno pa izdaju cash grab bljuvotinu od MP-a slobodno pljuj po njima, no u međuvremenu bilo bi ti pametnije da prestaneš gledati na stvari kroz Nintendo naočale. I nijedan pravi gamer ovdje te ne proziva i neće te prozivati samo zato jer voliš Nintendo.

    • funky0308

      @MightyAloy, 07.10.2019 - 11:01

      Tako je, treba prvo vidjeti sto je ekipa iz Naughty Doga zamislila i sto planiraju. Kada izadje igra, a stvari stvarno budu nepostene – siguran sam da ce se i to osuditi. Do sada nisu radili takve stvari, bas naprotiv, radili su odlicne igre, prvenstveno okrenute sigle playu. Kada ti takva kompanija kaze da ce se jos vise okrenuti kampanji i iskustvu za jednog igraca odnosno prici, karakterizaciji likova i ostalim lijepim stvarima za koje se EA kune da su mrtvi vec godinama, onda je najbolje pricekati i vidjeti sto imaju na umu. Ista stvar je i sa CD Redom i njihovim CyberPunkom. Kada ti takve firme kazu da je bolje da je igra u prvom licu ili da je MP dio odvojen, onda je najpostenije pricekati i vidjeti. Jednostavno nemas razloga skociti im za vrat jer do sada nisu brljali. Nintendo je izdao igru i svi smo je vidjeli. Da je zabavna, sarena i kvalitetno odradjena – je, to nitko ne osporava ali da je iz aviona vidljivo da je sve skupa usmjereno mlacenju brze love – takodjer je neosporno. Zamisli da nam Uncharted serviraju kao igru u kojoj Nathana otkljucas za sitnih 700kn?! Otprilike bi takav omjer u cijeni i bio. Pa naravno da bi svatko normalan rekao da to nije u redu. Ili da ti za shootgun traze pretppatu od 10 eura mjesecno?! (Ma i 1 euro mjesecno)… to su problemi i ne vidim zasto bi netko rekao da je to u redu. Bez obzira koliko do sada bili dobri i kvalitetni.

    • funky0308

      @Zoran Žalac, 06.10.2019 - 15:37

      Netko u komentarima je rekao jednu jako dobru stvar, ajde da je to dio igre kojega otkljucas ili kupis ali to nije ni dio igre, to je samo jedna klasa vozila (200ccm) . Ninendo je jako brz kada treba pokupiti nesto smecarsko (naplatili bi i slova Nintendo na konzoli najradije) ali kada je nesto pametno u pitanju najcesce kaskaju za svima. Steta..ja se samo nadam da nece nastaviti tim putem jer im to zaista ne treba. Imaju genijalnih igara koje ne mozes nigdje dalje pronaci, super dobrih fransiza koje stvarno zasluzuju nastavke pa cak i toliko visoke cijene.. Ajmo na Switch 2 i nastavke kultnih igara, malo popusta i akcija, jeftinijih igara i bespla prosirenja. Ovo smece ponasanje im nije potrebno. Niti imaju konkurenciju niti im fali para

    • xx1111

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 15:02

      Ali je više čudno vidit da mikrotransakcije ima igra koja izgleda kao da je za malu djecu od 5 godina

    • Masterchief

      @Oblakoder, 06.10.2019 - 19:37

      Izgleda da sam došao na vrijeme, a i pripremio sam kokice!

  • departed1983

    06.10.2019 - 14:30

    Koliko neki ljudi brane pojedine kompanije i njihove postupke moj pileci mozak to ne moze da razumje…

    • marko1106

      @departed1983, 06.10.2019 - 14:39

      a svi isti gledaju kako uzeti paru. Cast izuzetcima

  • Petar Marjolovic

    06.10.2019 - 14:43

    Svaki njihov novi korak mene sve više udaljava da ikada kupim išta od njih. Gori su od EA 100 puta.

    • Goran1234

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 14:50

      Sada si ga i ti pretjerao… ?

    • Petar Marjolovic

      @Goran1234, 06.10.2019 - 14:56

      Nisam. EA svake godine izbacuje novu Fifu za 50 eura ali bar malo poboljša grafiku, doda nove modove, malo promjeni gamplay. Nintendo uvijek izbaci isto sranje za 60 eura koje svi koji imaju nintendo kupe jel kao “to je Mario to je legenda” a nintendo na takvim budalama zarađuje pare. EA uvijek nudi da se pretplatiš na jedan mod 5 eura mjesečno. Ne pravdam EA ali je nintendo za ku**c.

    • Goran1234

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 15:06

      To je za vas koji ne igrate te igre tako, ja mogu shvatiti da to te npr tebi izgleda isto, ali onaj tko igra njihove igre zna do to nije tako, ja njihove igre igram već generacijama, i nikada nisam imao osjećaj da igram jednu te istu igru.

    • Goran1234

      @Goran1234, 06.10.2019 - 15:30

      Svaka niža cijena… Je dobra cijena, realno…
      Ali oni su svjesni da mogu u punoj cijeni prodati par milijuna npr Breath of the Wild, a neke igre dožive i 10 milijuna + po punoj cijeni, ili nekim neznatnim sniženjima, jbg..

    • Oblakoder

      @Goran1234, 06.10.2019 - 15:31

      Treba ipak da imas na umu da Switch pretplata kosta 20, a imas i onu od 35 eura koju mogu cak 8 osoba da dele, konkretno to je moj slucaj. Za manje od 5 eura dobijas nes i snes igre. Sta racunas Xbox oni su prsli i moraju tako dok se Nintendo igre ludacki prodaju i tako im se moze.

    • Goran1234

      @Goran1234, 06.10.2019 - 15:31

      Zašto njih ne pitaš.. ?

    • Igor Belan

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 15:16

      Što je to Nintendo izbacio da te nagnalo da napišeš da uvijek izbace istu igru? Imaš li ikakav primjer?

    • funky0308

      @Igor Belan, 06.10.2019 - 15:43

      Mislim da je Goran napisao sve – oni koji ne igraju mozda tako misle ali Nintendo ima genijalne igre i bas zato i navijamo da se uozbilje s tih par stvari jer ih zelimo jos dugo medju nama. 🙂

    • Petar Marjolovic

      @Igor Belan, 06.10.2019 - 16:44

      Navedi ti kada su napravili neku veču promjenu i naplatili igru 60 eura. Misliš li ti da koliko oni truda ulože u igru vrijedi tih novaca. Za te pare npr kupiš RDR2. Je li trud i promjene jednak nintendovim igrama, ja mislim da nije. Po meni nintendo hvata pare na ljudima koji su igrali nintendo u djetinjstvu pa sad be žele prihvatit da je kompanija koja reciklira jedno te isto. Misliš li da nintendo switch vrijedi kao ps 4. Ja msilim da ne. I molim te mi reci vrijede li igre koje imaju grafiku kao iz crtića 60 eura?

    • Igor Belan

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 17:12

      Ma znam točno o čemu pričaš Petre i znam da ne možemo dalje diskutirati jer nemam vremena objašnjavati, a ti ćeš se opirati. Samo se nadam da ćeš nastaviti biti prisutan u gamingu i nastaviti istraživati nove žanrove i teme u gaming svijetu da s vremenom shvatiš koliko je cijeli ovaj komentar krivo postavljen.

    • Petar Marjolovic

      @Igor Belan, 06.10.2019 - 17:22

      Ako ti tako misliš dobro. Ja ostajem pri tome da nintendo pre malo nudi a previše naplačuje.

    • Goran1234

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 17:38

      Koje su ti igre bile iste i zašto?

    • PrydaCro

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 17:51

      Misli ti sta hoces al milijuni ljudi nisu glupi i sasavi jer kupuju nintendo proizvode. Sta ti mislis da si prosvjetljen i pametniji od drugi. De kani se gluposti nemas pojma o cemu pricas. Ako mislis samo na grafiku onda je i ps4 pro i xbox onex smece jer pc daleko mocniji u svakom segmentu. Niti igras nintendo igre niti imas switch a ti bi ma osnovu neki svoji osjecaja lupetao gluposti. Jedna zelda botw svi znamo kako ta igra izgleda ali ista ta igra ima svijet koji ima smisla i fiziku. U toj igri kad vjetar puse onda stvarno to i radi pa s tim te nosi ili raznosi vatru. Svijet ima svoju logiku i pravila i oko toga se vrti gameplay i mozes biti krrativan. U kojoj jos igri mozes poredat metal po pod kao sto su macevi strijele i stitovi do neprijatelja pa kad grmi i grom udari u taj metal elektricitet se provodi kroz te predmete i ubija neprijatelja i to je samo jedan primjer. Ja imam ps4 pro, pc i switch i obozavam sve tri platforme a ti si samo slijepi hejter nista vise.

    • Petar Marjolovic

      @PrydaCro, 06.10.2019 - 18:41

      Nisam hejter nego imam svoje mišljenje. Ne tjeram ja nikoga da ne igra nintendo igre. Ako kažeš da milijuni ljudi koje igraju nintendo igre nisu glupi misliš li onda da ovi što ne igraju da su glupi. Ne, nego imaju svoje mišljenje. Ja jesam nintendo hejter ali ne bez razloga. Moj hejt prema njima ne proizlazi tek tako nego zbog toga što su gladni za prama i PO MENI ne nude ništa zanimljivo. Kažeš sa sarkazmom da sam ja prosvjetljen a misliš li da su i sotali ljudi koji ne igraju nintendo igre isto tako prosvijetljeni. Ja sam iznio svoje mišljenje i drugi ljudi su se usprotivili a neki su se složili a ti meni kažeš da mislim da sam pametniji od drugih. Ne nego imam drukčija mišljenja.

    • Goran1234

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 19:27

      Ali hejtaš bez argumenata…. 🙁

    • Goran1234

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 19:45

      Prvo kažeš da nisi pa da jesi hejter, ?.
      Mislim ne voliš njihove igre i to je okey..
      Ali mene samo zanima po čemu su im igre iste, šta si to igrao pa ti je isto?
      Mario 64 i Mario Galaxy, Ocarina of Time vs Skyward Sword? Daj mi neki primjer igara koji si odigrao za koje smatraš da su iste.

    • xx1111

      @Goran1234, 06.10.2019 - 20:44

      Zašto je u skoro svakoj nintendo igri uvijek Mario ? eto to je isto neznam zašto u nintendu vole tako tog Maria da ga koriste 50 godina u skoro svakoj igri hahahahaha

    • Goran1234

      @xx1111, 06.10.2019 - 20:49

      Pa Mario je u Mario igrama i spin off igrama u kojim se koristi Mariov lik.. ?

    • xx1111

      @Goran1234, 06.10.2019 - 21:07

      Svaka nintendo igra koristi to ime Mario u naslovu i kad nije vjerovatno je Mario u igri hahahaha

    • Goran1234

      @xx1111, 06.10.2019 - 21:13

      Okey,kada ti tako kažeš. ?

    • Masterchief

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 19:46

      Lol, EA je na dnu, ne može nitko biti gori od njih! Jedine igre koje su oni napravili, a da su copy-paste su ,mislim, oni “New” Super Mario Bros.

    • Petar Marjolovic

      @Masterchief, 06.10.2019 - 19:59

      ne mislim na copy paste nego na mikrotansakcije. Iako ima i copy pastea.

    • Goran1234

      @Petar Marjolovic, 06.10.2019 - 20:22

      U kojoj su konzolaškoj igri od Nintenda mikrotranskacije?

  • GTA222

    06.10.2019 - 15:13

    Nevezano za temu imate odličan humble monthly gdje dobijete CoD:WW2, Spyro Reignited Trilogy i Crash Bandicoot.

  • Ducktective

    06.10.2019 - 18:09

    Čudno, inače Nintendo nudi mnogo odličnih besplatnih igara. Moram priznati i da su me iznenadili sa podrškom i davanjem dozvole za Snes i nes romove, zaista divna kompanija. *Sarcasm

  • Goran1234

    06.10.2019 - 20:27

    Hey ima i Fire Emblem Heros mikro transakcije(ja sam ga bez velike muke odigrao i bez), ali to nikoga nije briga, to je Fire Emblem ?

    • Goran1234

      @Goran1234, 06.10.2019 - 21:32

      Mobilne igre mogu imati milijardi puta više tih mikrotranskacija, što se mene tiče.
      A to što se otključava Amiibo u zadnjoj Zeldi je opcionalno, netraba ti to da završiš igru i sl…

    • Goran1234

      @Goran1234, 06.10.2019 - 21:39

      Ako imaš npr Skyward Sword amiibo, dobiješ uz njega Skyward Sword Link komplet odijelo i Godess Sword… I par itema za kuhanje ili koji kamenčić… I to je to…
      Znači sam izgled i to je to..
      Amiibo figura nije mikrotranskacija, nego ih uglavnom doživljavaju kao loše dlceove….

    • Igor Belan

      @Goran1234, 06.10.2019 - 22:22

      Istina, i znam da je malo dvolično, ali problem ovdje je definitivno barem djelomice i u tome što se radi baš o Mario Kartu. Toj globalno ultra-popularnoj, desetljećima voljenoj franšizi tipično lišenoj ovakvih stvari. Da neka druga igra ima ovakve mikrotransakcijske sheme i dizajn (a mnoge F2P mobile igre imaju i gore stvari), ne bi sigurno toliko “bolilo”.

    • Tony77

      @Igor Belan, 06.10.2019 - 22:47

      Igore kad si već počeo rokat po mobile gamingu ajde malo ElderScrollsBlade ??

  • Goran1234

    06.10.2019 - 23:01

    Tu se slažem, više je fer Mario Run opcija.
    Ovo je popularan naslov, vjerojatno će puno djece ovo skinuti i možda čak nesvjesno i kupiti nešto, pa tako da im netko treba i to objasniti putem ovakvih videa.Ovo im nije trebalo iz razloga zato što su “family frendly”, znam da su čak studio koji im je radio RPG mobile igru Dragalia Lost(nema je na europskom gplayu) , pokupio od samog Nintenda velike kritike zbog puno mikrotranskacija. Ali eto štaš…. Novac. ?

    • Oblakoder

      @Goran1234, 07.10.2019 - 00:27

      Ne bih bas rekao da mozes tek tako slucajno ili nesvesno da kupis nesto u android igrama jer mozas da unes broj platne kartice…

  • rolac69

    07.10.2019 - 02:34

    Ne znam ja sam uvjeren da igram protiv pravih igrača!

    • Igor Belan

      @rolac69, 07.10.2019 - 08:43

      A dobro, uspjeli su onda u prevari. Jer definitivno igraš protiv botova 🙂

  • Sayan

    07.10.2019 - 09:22

    Hahahahh,koliko komentara oko neke nebitne igre na mobu.

    • Tony Ghost 1811

      @Sayan, 07.10.2019 - 14:25

      E jbg. Da je nebitna ne bi ekipa raspravljala. Tebi je nebitna.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?