HCL.HR

Najavljen je MotoGP 19, prvi trailer prikazao nam je jedva tri sekunde gameplaya

Zoran Žalac 12.03.2019.   •   6 komentara   •   Trailer


Novo izdanje službene igre MotoGP natjecanja na sve platforme stiže već u lipnju, a hvali se kako će ponuditi novu razinu izazova.

MotoGP 19 stiže na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch 6. 6. ove godine, najavila je izdavačka kuća Milestone. Ove godine MotoGP fokus stavlja na izrazitu kompetitivnost – uvodi dedicirane servere (2019. je, ali hej – to je novitet) te će pomoću Neural AI sustava pratiti kako igramo pa će virtualni protivnici znati iskoristiti naše slabosti. To je nešto što smo čuli mali milijun puta, ali tko zna – možda MotoGP 19 to uspije ostvariti. Igra će također donijeti neka povijesna natjecanja i stare modele motora, a ako vas to ne zanima moći ćete sami napraviti svoju stazu ili srediti izgled kacige svog vozača.

Komentari (6)

  • NorthCorps

    12.03.2019 - 15:39

    Milestone jednostavno ne zna napravit kvalitetnu igru. Steta sta Codemasters ne radi MotoGp serijal , bar bi zvuk bia dobar.

  • Strahinja Radonjic

    12.03.2019 - 15:41

    Gde ste našli informaciju da ćemo sami moći da pravimo svoje staze? To bi bilo TAKO kul, s’ obzirom da njihova Ride 3 igra ima Livery Editor gde sami pravimo svoje skinove što je odličan detalj u igri. Za MotoGP 19 verujem da će takođe imati Livery Editor, ima smisla a još i Track Editor (ako se tako bude zvao) onda će definitvno biti bolja igra od MotoGP-a 18. Samo da ne omanu ponovo sa glupim animacijama padanja, sidaranja, ulaska/izlaska iz Pit lane-a… I nešto najviše što mrzim kod MotoGP igara je respawn nakon pada, neka bide malo realniji, polomim sve kosti a teleportujem se nazad na stazu, bilo bi kul da možemo sami da dopuzimo do motora, sednemo, nastavimo sa trkom. 😀 Mada to od Milestone-a ne očekujem ni za 10 godina da vidim.

  • ihneacho

    13.03.2019 - 07:27

    Milestone je najgori developer svih vremena, ne znam jel izdavače boli kurac pa onda ovi samo štancaju igre i zaaradjuju ili su stvarno nesposobni.

    • Strahinja Radonjic

      @ihneacho, 13.03.2019 - 17:22

      Nisu nesposobni ali extremno štede nad svojim igrama, uopšte ne slušaju svoje igrače, mislim da nikada nisu izbacili više od 5 update-a za jednu njihovu igru. Štancaju igre, stave visoku cenu jer će fanovi MotoGP-a da plate i ako treba 60€, ali najviše kopija prodaju izvan Steam-a dokle kod je igra aktuelna. MotoGP 18 recimo je gotov već, polako umire i niko ga neće igrati. Nisam siguran za ovu informaciju ali sam pročitao negde da Milestone ima još samo ove godine licencu od Dorne da pravi MotoGP igre, tako da se može desiti da će sledeći možda biti Codemasters ili Kylotonn (TT Isle of Man). A možda će Milestone zauvek raditi na tom serijalu, ipak su održavali i Esports takmičenja tako da Dorna možda nikada neće poželeti da neko drugi pravi njihovu trku jer njih interesuje prava trka, zabole ih što se neki developer studio ponavlja svake godine i ljuti tamo neke gejmere.

  • ihneacho

    14.03.2019 - 09:38

    kyloton je dobar posao napravio sa rallyem dok je milestone sva usrao, ja bi iskreno da ih daju codemastersu ipak su oni za trke glavni

    • Strahinja Radonjic

      @ihneacho, 14.03.2019 - 17:06

      Codemaster je odličan studio. Da se uhvate za MotoGP napravili bi odličan Story mode a i sve ostalo, Milestone bi trebao biti tužen za njihove laži. Svake godine obećavaju poptuno novi Career mode, trening mod, najbolji MP ikada, a useru svaki put. Na svakoj njihovoj igri u Steam Discussions 95% komemtara su negativni a ova stoka se u MotoGP 19 trejleru hvali kako smo zajedno napravili nešto wow! Ajde baš da vidim šta su spremili ovaj put.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?