HCL.HR

Neka ovo bude vaša prva mehanička tipkovnica – Gamdias Hermes Lite unboxing

Igor Belan 17.07.2018.   •   2 komentara


Uvijek nam se žalite da su mehaničke tipkovnice preskupe pa smo napravili sve što mi uopće možemo da vam ih pojeftinimo, jer stvarno želimo da osjetite kako su mehaničke tipke zakon!

Za detalje o tome kako dobiti poseban HCL popust za ovu tipkovnicu, provjerite ovaj članak.

Komentari (2)

  • Aerys Targaryen

    18.07.2018 - 03:49

    Mene su čmarovi iz linksa jednom prilikom preveslali i prodali mi burek da je gamdias novi razer, da imaju odlicne stvari i da su svi super zadovoljni sa njima. I kupio ja njihovog zeus miša i eros 7.1 headset. Nikada nisam ispao tolika majmunčina kao tada, ulovile me čmarine na prepad i bez ikakvog istrazivanja prije kupnje kupio gamdias otpad. I sto je bitno, uopce to nisam malo platio. Mišu je lijeva tipka otisla nakon pola godine (a njezan sam sa klikovima, izrazito njezan), dok su slusalice izdrzale koji mjesec dulje. Smece. Nakon toga, naravno Logitech periferija koja vec godinama radi ko vurica, a prodavaci magle u linksu neka sami koriste gamdiase, sharkoone i druga govna.

  • xRedSheepx

    19.07.2018 - 14:36

    Ja uzeo tipkovnicu i dođe ona i kad otvoril shvatil ssam da je ustvari engleska verzija, Z i Y zamjenjeni na tipkovnici i još neka slova fale i neki znakovi se nemogu pisati kad je na HRV verziji xD treba se čovjek naviknuti sad na to.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?