HCL.HR

Netko je prikazao kako bi izgledala igra po seriji Breaking Bad

Zoran Žalac 23.07.2022.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Punokrvnu igru po seriji Breaking Bad nikad nismo imali niti ćemo ju imati. Međutim, nije ju zabranjeno sanjati – makar i uz površnu tech demonstraciju.

YouTube kanal TeaserPlay jedan je od onih koji skupljaju milijune pregleda na fejk sadržajima. Premda obično uvijek naglase da se radi o konceptualnim videozapisima, pecanje pogleda je očito iz samog thumbnaila, iliti sličice na kojoj stoji fejk logo playStationa. Svejedno, ne može se poreći da kanal uspijeva privući pozornost na sebe, a ovoga tjedna učinili su to kroz prikaz izmišljene igre po seriji Breaking Bad.

Nema tu nekakve igre u smislu gameplaya, da se razumijemo, ali ako ste ikada htjeli vidjeti kako bi izgledao virtualni Heisenberg u Unreal Engineu – evo prilike. Čini se kako je upravo na izradu glavnog lika otišlo najviše truda jer sve ostalo daje dojam brzinski sklepanih kulisa.

Dalo bi se raspravljati ima li Breaking Bad dobru podlogu za zabavnu videoigru i kakvog bi žanra ta igra mogla biti. No, do sada je serija u virtualnom obliku realizirana samo preko jedne mobilne igre – Breaking Bad: Criminal Elements, koja je bila lansirana 2019. i potom uklonjena krajem 2020.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • KingAnte10

    23.07.2022 - 16:10

    Jesse, we need to launch a videogame, WE’RE IN GAMING EMPIRE NOW!!

  • alan40rt

    23.07.2022 - 16:56

    Bitch!

  • hyperion

    23.07.2022 - 18:53

    Uh, grindaš kroz levele praveći meth. Opuštajuća igra. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?