HCL.HR

Za ovakav Bully remake rado bismo se vratili u školu

Zoran Žalac 29.07.2022.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Rockstar je fokusiran na GTA 6 i gotovo su nepostojeće šanse da ćemo se u skorijoj budućnosti vratiti u akademiju Bullworth. No, lijepo je zamišljati kako bi prerada Bullyja izgledala s modernom grafikom.

Godinama već kruže glasine o mogućem nastavku Rockstarove igre Bully. A ako to nisu glasine o nastavku, onda su glasine o remasteru ili preradi. Ni od jednog ni od drugog službeno neće biti ništa do daljnjega – čuli smo već da je Rockstar sve raspoložive snage prebacio na razvoj Grand Theft Auta 6. No, ako ste se ikada zapitali kako bi *jednog dana* mogao izgledati Bully s modernom prezentacijom – evo djelomičnog odgovora na to.

Kreator s kanala TeaserPlay složio je konceptualni video Bullyja u Unreal Engineu. Sve je na razini koncepta, dakako – u izradi nije ni neslužbeni remake. No, u nekim je aspektima pomak u prezentaciji svejedno impresivan. Njegova vizija prerade naginje prema realističnom vizualnom stilu, s pretjeranim blještavilom i prenaglašenim efektom kromatske aberacije.

Nije da bismo voljeli da remake stvarno ovako izgleda, ali ipak je zanimljivo vidjeti koliki bi vizualni pomak danas mogao biti ostvaren u odnosu na originalnu igru iz 2006.

Komentari (5)

  • Vujo777

    29.07.2022 - 18:20

    Steta sto rockstar ne mari za svoje starije naslove, ali opet, lijepo je vidjeti ovakvo nešto

  • mtgamer

    29.07.2022 - 18:24

    Jedna od najboljih Rockstarovih igara. Definitivno zaslužuje nastavak.

  • sparrowpunk

    29.07.2022 - 18:25

    Bully na PS2 mi je među boljim igrama. Saznao sam za nj iz nekog gaming časopisa. Uživao sam prelazeći je iako je bila sva u nekakvoj sivo-smeđoj nijansi što mi je u početku malo smetalo. Kad bi barem ovu igru prepravili i to živopisno društvance iz Bullworth akademije doradili ali tako da se svaki likovi mogu jasno prepoznati. Pogotovo onaj NPC Algernon😊.

    • MeDoNjA

      @sparrowpunk, 29.07.2022 - 19:35

      I meni je to baš smetalo , ali posle kada sam igrao na telefonu video sam da su sredili. To me nerviralo i kod GTA 4 zajedno sa fizikom koja je hvaljena, ali ne znam gde postoji da ja svako auto mogu okrenuti ko da vozim g class-u onu 4×4 pa na kvadrat. Sve u svemu , vrlo originalna i dobra igra, pc port je bio lošiji barem meni.

  • nikola720p

    30.07.2022 - 09:45

    Ova igra je bas dobra,jel ako su te matlerirali u skoli,u oboj igrici mozes ti druge da mlatis da istrosis strah od onoga sto se tebi desilo,neko od vas bio matletiran u skoli….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?