HCL.HR

Pogledajte 13 minuta gameplaya iz Pokémon Legends: Arceus

Zoran Žalac 13.01.2022.   •   6 komentara   •   Gameplay


Pola mjeseca prije lansiranja nove Pokémon igre doznali smo što nas sve očekuje u regiji Hisui i avanturi stvaranja prvog Pokedexa.

Naš je Žarko nedavno pisao kako su novi Pokémoni dosta misteriozni. No, sad to više ne možemo reći jer je GameFreak otkrio svoje karte i prikazao nam 13 minuta gameplaya iz Pokémon Legends: Arceus. Doznali smo tako ponešto o samoj regiji Hisui, koju ćemo istraživati uz pomoć samih Pokémona koji će nam poslužiti kao prijevozna sredstva. Otkriveno je kako će izgledati sama mapa, sustav misija te novi sustav borbe.

Znamo da smo igru uspoređivali sa Zeldom BOTW i da je to već klišej od usporedbe. No, u ovom je prikazu jasno vidljivo odakle je GameFreak crpio inspiraciju. Doduše, malo zabrinjava isprani izgled grafike i možemo se samo nadati da će vizuali izgledati bolje u konačnoj verziji igre, ako ne na standardnom Switchu onda barem na OLED modelu.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • ILoveGaming

    13.01.2022 - 19:10

    Pa ono grafički i baš nije tako sjajna ali na trenutke izgleda prilično lijepo pogotovo kada je kiša. Veliki minus kod ove igre je taj što je Open World, znači strašno preferiram linearnije i ograničenije igre jer me Open World igre nikada nisu zabavile i apsolutno mi se ne sviđaju. Ali dobro kada su Pokemoni u pitanju, vrijedi probati. Svijet mi djeluje dosta prazno ali je krcat raznim divljim Pokemonima i sa kamerom iz trećeg lica podsjeća malo na Monster Hunter. Inaće odigrao sam sve Pokemon igre od Blue verzije do Platinum-a a onda sam prešao na spin off Mistery Dungeon, Ranger i genijalni Conquest kojega sam tamanio preko 500 sati. Jebiga sama borba je znala trajati 45-60 minuta pošto se radi o taktičkoj turn based igri i to genijalnoj igri.

  • Demon90

    13.01.2022 - 20:33

    Nemam switch al da imam mislim da bih ove pokemone igrao

  • Bakinson

    14.01.2022 - 07:54

    Konacno nesto novo za pokemone!

  • Chimichangas

    14.01.2022 - 09:42

    Jel ima borbe u dvoranama i osvajanja bedževa? eto cu morat switch kupit ako ovo bude dobro :D… ps.Ne kužim zašto ne naprave igru ko Pokemon Red samo sa 3d novom grafikom, pa svi bi poludili za njom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?