HCL.HR

Pogledajte kako izgleda The Division Resurgence na mobitelima

Zoran Žalac 14.07.2022.   •   9 komentara   •   Gameplay


Ubisoft je objavio snimku gameplaya svoje nadolazeće mobilne igre The Division Resurgence. Stvar definitivno izgleda kao tipični Division – samo se nadamo da imate što veći ekran mobitela.

Ubisoft je nedavno predstavio mobilni The Division Resurgence, free-to-play naslov za Android te iOS platforme. Sad je pak stigla konkretna demonstracija gameplaya iz alpha verzije. Izgleda jako trzavo, nećemo se lagati, ali isto tako djeluje kao dosta prepoznatljivo Division iskustvo. S time da je sučelje mobilne verzije jako pretrpano pa nas živo zanima kako će to izgledati na mobitelima manjim od 6,8 inča. Ako ništa, barem će se sve kontrole moći ručno konfigurirati.

Najveća strukturna razlika u mobilnom Divisionu bit će ta da će misije biti znatno kraće nego u igrama iz glavnog serijala. The Division Resurgence dizajniran je da bi se igrao u kratkim intervalima, ali s druge strane vjerojatno i tako da se treba grindati za što boljim lootom i materijalima za crafting – tako je to na kraju krajeva i u glavnom serijalu.

Komentari (9)

  • Agent

    14.07.2022 - 11:11

    Dobar dio mi izgleda isto kao The Division iz 2016

  • Shadowman

    14.07.2022 - 11:20

    Izgleda vise nego pristojno, ovo ce se sigurno igrati!

  • SPGamerAzrael

    14.07.2022 - 11:35

    Probat cu, ali izgleda przahtjevno. Pitam se da li ce uposte raditi na Samsung-u s22 plus. Postoji mogucnost da ce ovo tek ici kako treba na sljedecim generacijama mobitela.

  • Rastmahatta

    14.07.2022 - 11:49

    Dal bude bilo podrške za moju Nokiu 3310?

  • tylerogg

    14.07.2022 - 12:18

    Dobis 10% besplatne igre ko u div 2 a ostalo ces morati platiti da bi dobio kraj price,skinove,mutave neke maske itd.Posto je igra svjeza ceka se da ubitrash ubaci neke svoje klaune koji ce varanjem na twitcu dokazati koliko igra moze kroz par dana postat ocaj.

  • Blindnate1

    14.07.2022 - 13:26

    Ako bas netko hoce to igrati, a nema dobar mobitel. Division 2 je solucija.

  • Dajsikeks

    14.07.2022 - 14:11

    Znači Division 1, ali znatno downgrade-ana grafika kako bi radilo na mobitelu

  • Shadowman

    14.07.2022 - 16:52

    Pa lijepo pise da je Alpha. A sto mozemo ocekivati – pa sigurno sve sto je dosad Ubi naucio iz svih slicnih igara i naravno da ce pokusati izmusti sto vise od igraca. Ali ljudi, zasto da se uvijek iznova cudimo istim stvarima? Oni su tu da nam bace mamac, a nase je da se upecamo. E sad, hoce li mamac biti dovoljno mesnat, vrijeme ce pokazati. Cinjenica je da ljudi placaju sve i svasta i svatko od “njih” trazi dio kolaca. Kad pogledamo razne Fifa i slicne naslove, ocito je da postoji dovoljan broj onih koji opravdavaju ulaganja u takve projekte. Oni lijepo serviraju, a mi biramo sto cemo konzumirati. I da, svakako da drugacije gledam na ovu mobile igru u odnosu na PC, gdje zahtijevam da se vrti sve u 4k60. Ovo je ipak malo drugacije iskustvo i treba biti objektivan i realan.
    Da nam (nama 40+) je netko prije 20-30 godina ponudio ovakvo sto i da igramo “na dlanu”, vjerujem da bismo svi razmisljali o prodaji bubrega za takvo iskustvo. Mislim da smo postali malo previse razmazeni. 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?