HCL.HR

Pogledajte kako je jedan igrač u CS:GO dimnom granatom izveo bizarnu stvar

Zoran Žalac 19.04.2023.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan je igrač u Counter-Strike: Global Offensive slučajno izveo eliminaciju bacanjem dimne granate na drugi kraj mape. Evo kako je to izgledalo.

Sjećate se nedavnog poteza kad je igrač u CS:GO jednim metkom pokosio cijeli protivnički tim? Takva stvar ne viđa se gotovo nikad, no koliko god to bilo neplanirano – tip je ciljao barem jednog protivnika pa pogodio petoricu. Možda je u tom pogledu veći pothvat kad uopće ne ciljate pa na drugom kraju mape eliminirate protivnika… dimnom granatom!

Upravo se to dogodilo jednom igraču, a količina stvari koja se morala posložiti da se to dogodi je nevjerojatna. Kao prvo, igrač je morao precizno baciti granatu. Kao drugo, protivnik se morao naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, a kao treće – sama dimna granata ga ne bi pokosila da ga prethodno nije pogodio snajper, ostavivši ga na minimalnoj količini zdravlja. Nekako i nekim čudom sve se to dogodilo i odigralo, a ovaj potez smatra se jednim od najbizarnijih ikad zabilježenih u CS:GO.

Komentari (1)

  • Agent

    19.04.2023 - 16:16

    Događalo se već slično, možda ne baš bacanje smoka na taj prozor. Ali je imao puno sreće da tako brzo na početku runde liku ostane 1 hp. Ali događalo mi se da slično ubijem i sa flashom i dikojem,čak i teammatove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?