HCL.HR

Pogledajte i poslušajte virtualni koncert Post Malonea za rođendan Pokemona

Zoran Žalac 01.03.2021.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Glazbenik Post Malone jučer je održao kratki virtualni koncert povodom 25. godišnjice Pokemona. Evo kako je to izgledalo.

Virtualni koncerti nisu nikakva novost ovih dana, ali me svejedno fascinira kad su vezani uz svijet videoigara. Zainteresirao me tako Post Malone koji je povodom 25. rođendana Pokemona održao virtualni koncert u trajanju od 13-ak minuta. Koncert je bio vizualna atrakcija i pokraj istoga sve Pokemon igre izgledaju užasno, te je iznimno dobro prihvaćen među fanovima (115 tisuća pozitivnih ocjena na YouTubeu).

Kakve veze točno imaju Post Malone i Pokemoni? Pa… skoro pa nikakve, realno. S jedne strane imamo svijet pun životinja koje se iskorištavaju u spektakularnim borbama, a s druge strane Post Malone pjeva: “You thought that it was special, special, but it was just the sex though, the sex though”.

Ne znam, možda sam ja samo cinični klinac kojeg još uvijek pati to što nikad nije imao službene Pokemon karte pa sad ogorčen ne vidim poveznicu. Vjerojatno je to! Uglavnom, evo kako je koncert izgledao:

Uglavnom, Post Malone je angažiran kao jedan od četiriju popularnih glazbenika koji će ove jeseni izbaciti slavljenički album za Pokemone. Osim njega, na albumu će se naći pjesme Katy Perry, J Balvina te još jednog superstar izvođača koji će biti otkriven kasnije tijekom godine.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Dragan[MKD]

    01.03.2021 - 13:09

    Nisam znao da su Pokémon kartice nekad bile dostupne na ovim prostorima, uvijek sam mislio da je to više USA/Japan fora. Kako god, dosta je to profitabilno danas zbog preprodaja.

  • Apocalypse4987

    01.03.2021 - 18:18

    Jel ovo odobreno od strane Nintenda? Jer ako nije ovi klaun će promint ime u Poor Malone

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?