HCL.HR

Pogledajte snimku finalne borbe našeg prvog LoL Adria Open by Acer kupa

Igor Belan 11.03.2016.   •   0 komentara


Kao što znate, naše LoL Adria Open kupove ovog mjeseca donosi vam Acer, a u prvom od četiri takva vikenda kupa u finalnu su se našli jedan hrvatski i jedan crnogorski tim. Pogledajte tko je na kraju pobijedio.

Niste pratili live stream našeg prvog LoL Adria Open by Acer kupa prošlog vikenda? Nema veze, danas vam donosimo snimku najzanimljivije, finalne borbe. Za nastup u finalu kupa izborile su se hrvatska ekipa Kikis Wolves i crnogorski tim All Stars Montenegro,a tko je na kraju slavio pogledajte u snimci uz komentare već vam dobro poznatog komentatora Sa1ne.

Inače, naši LoL Adria Open kupovi održavaju se svake subote i otvoreni su za sve zainteresirane igrače iz cijele Adria regije. Ovaj mjesec Acer je sponzor kupova pa tako svi timovi imaju šansu osvojiti vrijedne Acer Predatog gaming miševe na velikom finalu na kraju mjeseca.

Da biste dogurali do finala mjeseca morate se prvo iskazati u vikend kupovima svake subote, pa ako mislite da ste dovoljno dobri kliknite ovdje za prijavu svog tima na sljedeći LoL Adria Open by Acer kup koji se igra sutra (12.03.) u 14 sati.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!