HCL.HR

Pratite s nama Gamescom Opening Night Live – dvosatnu prezentaciju novih igara

Zoran Žalac 27.08.2020.   •   5 komentara


Pridružite nam se u praćenju prezentacijskog programa povodom sajma Gamescom koji se ove godine ne održava, ali se svejedno slavi u digitalnom obliku.

Večeras od 20 sati po našem vremenu očekuje nas sadržajna prezentacija novih igara povodom Gamescom sajma. Kao što već vjerojatno znate, Gamescom se ove godine ne održava u tradicionalnom obliku zbog pandemije koronavirusa, ali spasitelj Geoff Keighley iz Amerike ipak organizira prigodno slavlje. Koje će trajati puna dva sata.

Najavljeno je kako će se u ovoj prezentaciji prikazati sveukupno tridesetak igara. Većina njih već su najavljeni naslovi, stoga ne očekujte otkrivanja novih igara. Ili barem ne mnogo njih. Prezentaciju će pratiti i naša ekipa pa nam se slobodno možete pridružiti komentirajući emisiju u chatu ispod videa.

[wise-chat channel=”Gamescom 2020 Opening Night Live” theme=”lightgray” read_only_for_anonymous=”1″ show_user_name=”1″ allow_post_links=”1″ allow_post_images=”1″ show_message_submit_button=”1″]

Označeno sa:

Komentari (5)

  • movie

    27.08.2020 - 22:51

    Ili ja starim ili meni svi ovi prezentacijski programi izgledaju sve gore i gore.

  • Xyzultra

    28.08.2020 - 08:27

    Ako misliš na Ratchet and Clank meni je to bilo malo bezveze pokazali su doslovno istu dionicu kao i na ps eventu. Iskreno sam očekivao više. Cijeli event je bio meh, slabo smo vidjeli najave novih igara sve neki dlc-ovi i igre koje su već najavljene a trajao je 2h. Meni jedina zanimljiva nova igra je Unknown9 ali vidjet ćemo kako će to ispasti.

    • Zoran Žalac

      @Xyzultra, 28.08.2020 - 09:24

      Naglasio je to više puta da neće biti puno novih najava… Ali da, generalno je bilo skroz nepotrebnih dijelova (WoW serija u power-pointu) i ovo je trebalo trajati max sat vremena. Ovako samo ispada da se s programom išlo samo da se proda oglasni prostor.

  • personauser

    28.08.2020 - 09:35

    Nije ni Sony event bio savrsen kao i ovaj. Svi su oni zaribali sa eventom

  • Xyzultra

    28.08.2020 - 10:36

    Jedna od meni isčekivanijih indie igara 12 minutes dobila je voice over od nekih poznatih glumaca. Izdaje ju Annapurna interactive a oni obično izdaju poprilično dobre indie igre. Nadam se najboljem. Premisa igre stvarno solidno zvuči. Nadam se samo da neće i nju pomjeriti za sljedeću godinu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?