HCL.HR

Preklopni lightsaber prava je zvijezda novog trailera za Star Wars: The Rise Of Skywalker

Zoran Žalac 26.08.2019.   •   12 komentara   •   Trailer


Sljedeći film iz serijala Star Wars dobio je novi foršpan povodom sajma D23, bacivši nam prilično veliko iznenađenje – Rey u mračnom izdanju.

Ako ste se u nekoj kladionici bacili okladu da će Rey iz Star Warsa prijeći na “mračnu stranu” do kraja nove trilogije, možda ćete krajem godine podići neki keš. Naime, friški pogled na Rise of the Skywalker dao nam je malo nostalgije, malo novih scena i preklopni lightsaber… čekaj, što?

Teško je reći je li u pitanju neki trik ili su nam bacili besramni spoiler, ali sudeći po onome što vidimo, Rey će imati svoje mračno izdanje sa sličnim oružjem kakvo je nekoć koristio Darth Maul. Enciklopedije Star Wars univerzuma znat će vjerojatno bolje od mene je li se preklopna verzija takvog oružja ikad koristila, ali prilično sam siguran da će premijeru imati u Rise of the Skywalker, barem što se filmova tiče.

Osim tog upečatljivog prizora vidjeli smo i pripremu za veliku bitku u svemiru, posjet pustinjskom planetu i vječno namrgođenog i nezadovoljnog Kyla.

Označeno sa:

Komentari (12)

  • SeaNN

    26.08.2019 - 16:44

    Hvala ali ne hvala, vrijeme je da se zavrsi ova parodija od sw.

    • Lovac

      @SeaNN, 26.08.2019 - 18:17

      Slažem se, nakon VIII rekao sam si da je dosta. Stari, to da. Uvijek. Od novih samo Rogue One.

    • vlatko2003

      @Lovac, 26.08.2019 - 22:59

      rogu one brutala,mozda i najbolji,barem meni,pogotovo ona scena kad darth vader uleti hjoooj kako jebeno .
      sve poslije rogue one smece nad smecima

    • DjokaBA

      @SeaNN, 26.08.2019 - 18:36

      Bas tako, moj novac vise nece videti.. Sto je mnogo, mnogo je.

  • KhorneFlake

    26.08.2019 - 16:58

    Samo da ne ispadne od svega Rise of SkyWOKEr, i biće ok…

  • Donat Miletic

    26.08.2019 - 17:59

    bezveze, not my STAR WARS

  • fejzer

    26.08.2019 - 18:08

    Ma nek izađe čim prije da završimo tu parodiju(trilogiju).I da se konačno snimi dostojan nasljednik, ali to je nemoguče jedino u snovima.

  • deanHR

    26.08.2019 - 18:13

    Dao sam šansu novim filmovima i samo je Rogue One zaslužio da ga pogledam. Ok, Solo ne mogu jer sam čuo da je sranje a ovo neću pogledati jer su mi uništili najdraže likove iz serijala. Lako za SJW, to mi je već normala ali ne shvaćam zašto misle da trebaju ubiti dobre stare likove ili ih potpuno pogrešno pokazati da ovi noviji ispadnu bolji? Koji vrag se to dešava? P.S. Mandalorian trailer izgleda strašno dobro ali ako to sjebu onda sam zakopao SW i to je to. Last Jedi me pogodio u mozak sa nekim scenama ali razbio mi je svu potencijalnu ljubav sa odvratnim scenarijem. Nikad im ne zaboravim kako je Luke postao zamalo ubojica svojeg vlastitog nećaka. To je gore nego da gledam Game of thrones. To je gore nego što su Soloa ubili a to je jako, jako loše. Ja samo ne znam kako ljudi to još uvijek idu gledati u kina, što ih drži uz ove odvratno napisane nastavke? Koji lik ovdje valja za bilo što bolje od loše meksičke sapunice. I tu ne mislim na one dobre što sam gledao ko mali nego baš smeće. Kako je nekad StarTrek mogao biti i politički korektan u nekim epizodama i sve to i nikome ništa jer je scenarij bio dobar a siguran sam da ćemo svi koji odbijamo ovo gledati biti prozvani raznim fobijama a samo želimo dobar scenarij.

    • DjokaBA

      @deanHR, 26.08.2019 - 18:38

      Solo nemoj nikako, ja sam se nevidjeno razocarao. Prequel trilogija je vrhunac umetnosti u odnosu na to sranje.

    • deanHR

      @DjokaBA, 26.08.2019 - 18:47

      Ma neću jer svi koje poznajem su rekli da je sranje a pogotovo za mene koji volim SW. Stari, naravno 😀

    • SeaNN

      @DjokaBA, 26.08.2019 - 20:30

      Solo me lagano nazivcirao sa onim robotom od lea, liberalni robot koji se bori za prava robota? Koji racku covijece? Zasto moraju u doslovno SVE ubacivati agende to mi je mindblowing…

  • Shadow king

    27.08.2019 - 12:31

    Pirate bay i gotovo, samo me zanima na koji način bude ovaj serijal dosegel dno dna. Mandalorian doduše izgleda ok, al Disneyu više nikaj ne vjerujem

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?