HCL.HR

Rayman 3 Remake nije stvarna igra, ali izgleda zanimljivo

Zoran Žalac 16.04.2024.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan se developer krenuo upoznavati s Unreal Engineom 5, a za svoj prvi pothvat zacrtao si je preradu starog platformera Rayman 3.

Rayman vjerojatno nije na listi prioritetnih serijala kod Ubisofta i pitanje je kad ćemo vidjeti nove avanture dugouhog lika iz devedesetih. Ipak, zahvaljujući fanovima možemo već sada dobiti djelić dojma kako bi Rayman izgledao u modernom 3D ruhu.

Samostalni developer pod nadimkom Marked as Unreal nedavno je otvorio svoj YouTube kanal i prezentirao rezultat polugodišnjeg rada na neslužbenoj preradi Raymana 3. Developer za sebe navodi kako je početnik te mu ovaj projekt služi kako bi se upoznao s alatima Unreal Enginea 5. Međutim, rad mu definitivno ne djeluje amaterski i Rayman u Unrealu izgleda dosta dobro.

Kako je ovo neslužbena prerada, sam projekt vjerojatno neće biti objavljen u igrivom stanju. No, tko zna, možda netko iz Ubisofta vidi ove snimke i pomisli kako bi modernizirani Rayman 3 bio dobra ideja. Sama igra lansirana je davne 2003. godine, a svoje HD reizdanje dobila je 2012. To je izdanje i dan danas dostupno igrivo jedino na Xbox One i Series konzolama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?