HCL.HR

Sredili smo vam popust na RAZER Basilisk gaming miš, evo i unboxinga

Igor Belan 19.11.2018.   •   3 komentara


Razer Basilisk jedan je od najinteresantnijih miševa na tržištu pa smo ovaj mjesec odlučili spustiti cijenu baš njemu za čak 150 kn. Pogledajte u unboxingu zašto je miš poseban i pročitajte kako do novog HCL popusta.

Ako niste pratili, barem jednom mjesečno popričamo s ekipom iz Linksa u nadi da ćemo pronaći neki proizvod koji bi oni mogli pounudi po ultra-posebnoj, akcijskoj cijeni samo za posjetitelje HCL-a.

Ovaj put dogovorili smo se za poseban HCL popust na jedan od najzanimljivijih gaming miševa s RAZER potpisom – RAZER Basilisk. Miš je poseban po svom specifičnom obliku, scroll kotačiću čiji se otpor može podešavati, kao i posebnoj ‘Clutch” tipki korisnoj za snajpere, voice chat, lootanje u PUBGU i svašta nešto drugo. Ukratko – uz odličan optički senzor ovo bi trebao biti idealan miš za razne igre, pogotovo pucačine. Zašto je ovaj miš poseban i kako izgleda izbliza pogledajte u unboxingu.

KAKO DO POPUSTA?

Razer Basilisk inače košta 525 kn u Linksu, no uz naš posebni kôd može biti vaš za svega 375 kn.

Samo kliknite ovdje da dođete do RAZER Basiliska u Links webshopu. Zatim ga dodajte u košaricu, kliknite na košaricu i u polje za unos promo kôda upišite: dabarvolidar. I to je to – vidjet ćete da cijena pada s 525 kn na 375 kn. Sad vam samo preostaje dovršiti narudžbu.

Super nam je što ste ove naše mjesečne popuste u Linksu odlično primili pa obično vrlo brzo odu sve dostupne količine proizvoda kada ih ovako snizimo. No zbog toga sada ujedno osjećamo i odgovornost da vas upozorimo da su količine proizvoda dostupnih po ovoj cijeni ograničene, da je samim time broj iskoristivih kôdova ograničen kao što je ograničeno i vrijeme trajanja akcije. Ovaj HCL popust traje od danas pa do 25.11. (ili do isteka zaliha). Dakle, ako vam Basilisk po ovoj cijeni djeluje zanimljivo – reagirajte brzo.

I još jedna napomena – da bi što više vas moglo iskoristiti ovaj popust, svaki kupac putem jednog HCL kôda može kupiti maksimalno dva miša po ovoj cijeni.

Komentari (3)

  • superdeda2000

    20.11.2018 - 09:09

    Fond riječi nakon Igorovih videa = pro level 99 ?

  • Scout

    20.11.2018 - 23:41

    Nabavio ga danas, hvala 🙂

  • HostRoast

    25.11.2018 - 10:35

    meni kada upisem kod u kosarici pise : “Kod kupona koji ste unijeli ne može se primijeniti na vašu narudžbu “

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?