HCL.HR

Stari američki časopisi za videoigre bili su leglo loših reklama

Zoran Žalac 14.03.2019.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Angry Video Game Nerd u novoj se epizodi okomio na stare gaming časopise iz devedesetih koji su, ispostavilo se, leglo loših reklama.

Časopisi o videoigrama mnogima su tijekom prošlog stoljeća bili jedini izvori informacijaiz svijeta gaminga. Kod nas ih je bilo nekoliko, no američko je tržište obilovalo različitim publikacijama. Dok su neke, poput Nintendo Powera, bile solidne kvalitete, druge su pak bile… ma najbolje će vam to demonstrirati James Rolfe, odnosno Angry Video Game Nerd koji se u 166. epizodi uhvatio upravo takvih časopisa.

Ozbiljni intervju s Pac Manom, reklame koje sadrže prikaz kokaina, promoviranje dodatka koji će spasiti igračev palac od žuljeva… sve se to moglo naći u američkim gaming časopisima iz devedesetih. Nije ni čudo što su svi redom propali.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Goran1234

    15.03.2019 - 11:53

    Legenda.

  • MaliMicek

    18.03.2019 - 03:05

    Volim klasik epizode ali obožavam ove “dokumentarne” uvijek nešto naučiš iz prošlosti. James legenda.

  • funky0308

    18.03.2019 - 10:58

    Hehe…a nisu se bas ni nasi nesto posebno odrzali. Nekada sam bio pretplacen i na Bug i na Vidi, tu i tamo kupio Haker ili PC Chip ali nista vise ne kupujem (od onih koji su prezivjeli) jer su bas losi postali. Bug je neprepoznatljiv, YT kanal im je toliko los i toliko isforsiran da mi bude neugodno to i gledati (feeling kao kada gledas Ljubav je na selu – uzas). Nekada su imali pametne i britke tekstove, odlicne tutorijale i how to, pisma su bila odlicna, a jos bolji odgovori…a danas, uff. Bas sam zato par puta i rekao da bi HCL casopis bio pun pogodak.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?