HCL.HR

Starpoint Gemini 3 dobio je prvi gameplay video i potvrdio da nije ekskluziva za Epic Games Store

Zoran Žalac 10.04.2019.   •   7 komentara


Domaća svemirska avantura Starpoint Gemini 3 prikazala nam je snimke iz svoje alpha verzije te se pritom našalila na račun sukoba između Steama i Epic Gamesa.

Domaći projekt Starpoint Gemini 3 jučer je dobio prvi konkretni prikaz gameplaya, trenutno iz alpha verzije. Ima se u njemu što i vidjeti – od ogromnih polja meteora do ogromnog svemirskog broda čije je pročelje dizajnirano u stilu lubanje.

Međutim, ono što je nama zapelo za oko jest poruka tvoraca igre na kraju samog videa. Zagrebački studio Little Green Men Games poručuje nam da dodamo Starpoint Gemini 3 na listu svojih želja. Na Steamu, dakako, jer Epic Games Store još uvijek nema tu funkcionalnost. Bit će “epski”, kažu. 😀

Komentari (7)

  • Dragan[MKD]

    10.04.2019 - 09:53

    Mislim da je dobra ideja izdati ovu igru na Epic, jer tako je puno ljudi kupiti, na Steamu teško se ističe u usporedbi sa EGS.

    • Demon90

      @Dragan[MKD], 10.04.2019 - 16:38

      Pa doticna igra ima svoje fanove a i vezina onih koje takve igre zanimaju zna za dotičnu. Tako da nije bitno koliko se ističe a i ogroman broj igrača bojkotuje epic. Ja nisam fan igre al jesam od onih koji neće instalirati epic

    • hardko

      @Demon90, 10.04.2019 - 17:43

      jednom se živi a ti se inatiš bez veze.Trpaj sve što hoda bi se reklo.

    • Demon90

      @hardko, 10.04.2019 - 19:23

      Pa ja imam neke standarde a jedan od tih standarda da me nitko neće prisiliti gdje ću. Budući da epic na silu pokušava dobiti igrače ja ih jednostavno ne planiram koristiti. Ima dovoljno drugih igara za igrati a ako developerima i izdavačima nije cilj imati igru na više platformi trgovina etc pa njihov problem. Toliko od mene

    • Darcoolio

      @Demon90, 11.04.2019 - 01:33

      Šta bre na silu?
      Neko ih primorava da idu na Epic?
      Jedino ko ih, uslovno rečeno, primorava je ona alava mrcina Gabe.
      Te priče da im trebaju pare za održavanje samog sistema su smešne, jer njegovo bogatstvo se gleda u milijardama (oko 4 ako se ne varam).
      Izdavaču je cilj da ga manje udare po ušima za nešto što su godinama razvijali, fanovi će u 90% slučajeva tu igru kupiti na Epic, a za tvoje “standarde” ih savršeno zabole, glumataš ozbiljnog gejmera, a zapravo balaviš glupostima čim se pomene Epic.
      Da li je Steam bolja platforma? Sigurno, što ne znači da Epic neće unaprediti svoj.
      Da li je Steam sigurniji? Diskutabilno, mogu da proslede sve tvoje podatke najlaganije, kao da im za to trteba tvoja saglasnost.
      Uostalom, kao da nekoga boli uvo za tvoje podatke na kompu, verovatno su tu save igara, slike sa ekskurzije i par GB pornića, nisi im ti majstore ciljna grupa.

    • Demon90

      @Darcoolio, 11.04.2019 - 10:55

      Ne nijh nego mene nauči čitati. I to je to ne vraćam se više na ovo.

  • SonOfZeus

    10.04.2019 - 16:46

    Bas me prije koju minutu nazvao direktor Epica i kaze da ne znaju kako ce bez ovakvog remek djela. ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?