HCL.HR

Stormdivers u battle royale žanr donosi natprirodne moći

Zoran Žalac 21.08.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


U još jednoj battle royale igri fokus je postavljen na futurističkim elementima, ali i natprirodnim moćima poput nevidljivosti i brzog sprintanja.

Vidjeli smo Thanosa u battle royaleu, vidjeli smo battle royale nogomet i battle royale na uredskim stolicama. Ne može dalje, zar ne? Finski studio Housemarque, zaslužan za Resogun serijal, smatra da može. Njihov novi projekt zvan Stormdivers na Gamescom sajmu predstavljen je kao mutliplayer igra koja svom silom izbjegava pojam battle royale, a slušajte ovaj opis:

Specijalci se iz zraka spuštaju na otok kojim vlada žestoka oluja, natječu se za što bolje predmete i pileću večeru trude se nadživjeti druge. Ako vam to ne zvuči kao battle royale onda ne znam što zvuči. No, tvorci Stormdiversa planiraju svoju igru obogatiti PvE sadržajima i nekolicinom drugih modova, planiraju ubaciti klase i druge stvari, sve to naravno nakon izlaska u early accessu. Pod uvjetom da igru zbog nepopularnosti ugase nakon mjesec dana. A takvih je slučaja bilo.

Ono po čemu bi se Stormdivers eventualno mogao razlikovati u battle royale žanru jesu posebne moći, poput nevidljivosti ili brzog trčanja. Isto tako, vremenski uvjeti bit će nasumični i dinamični te će utjecati na tijek mečeva utoliko što bi igrače mogla spržiti munja ako riskiraju i kreću se previše blizu nano-oluji. Ako ne znate kakva je to nano-oluja, to vam je ono kad ju vaša nana osjeti tri dana ranije, samo promaši prognozu koji će dan oluja stići.

Komentari (3)

  • Strahinja Radonjic

    21.08.2018 - 14:49

    Opet BR? Pa ok, valjda. Izvinite što pišem nevezano za ovu temu ali samo bih želeo da napomenem da je Hrvatska igra Daemonical izašla u Early access pa bi jedan gameplay komentar bilo lepo videti od Igora. 😀 Ubedljivo je najstrašnija igra ikada, jeste da je MP igra ali meni čak ni Outlast 1 i 2 nisu strašni dok je meni ovo brutalno. 🙂

    • Zoran Žalac

      @Strahinja Radonjic, 21.08.2018 - 18:46

      Bit će, dijelili smo kodove jučer na Facebooku.

    • Strahinja Radonjic

      @Zoran Žalac, 21.08.2018 - 20:36

      Stvarno? E lepo od vas ali nazalost iz nekog razloga sam čini se banovan na vašoj FB stranici već, pa ima možda već dve i po godine. Jednostavno ne mogu da vas zapratim, komentarišem… Zato nekad propustim bitne vesti i nagrade kao juće za ovu igru. 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?