HCL.HR

Super Mario Maker 2 donosi više od samog alata za pravljenje levela

Zoran Žalac 16.05.2019.   •   2 komentara   •   Gameplay


Za razliku od prvog Super Mario Makera, njegov će nastavak imati više sadržaja za igrače koji osim stvaranja žele igrati već stvorene sadržaje.

Super Mario Maker 2 bit će Nintendova glavna ekskluziva za Switch konzolu ovoga ljeta. To možda ne zvuči uzbudljivo jer jedno je igrati Super Mario po levelima koje je stvorio Nintendo, a drugo je graditi vlastite levele.

Ipak, Mario Maker je u nastavku napredovao te će igračima donijeti Story Mode, odnosno kampanju kao i u ostalim Mario igrama. U toj kampanji gradit ćemo dvorac princeze Peach sakupljajući novčiće na više od stotinu levela. I da, te levele dizajnirala je ekipa iz Nintenda.

Story Mode je tek jedan od brojnih noviteta Super Mario Makera 2. Nastavak će tako omogućiti kooperativnu izgradnju levela, izgradnju u stilu Super Mario 3D Worlda te netipično za Nintendo – postojat će opcija kooperativnog igranja putem interneta, ali i opcija PvP igranja u Versus modu.

Sve u svemu, Super Mario Maker 2 izgleda kao najsadržajnija Super Mario igra 2D oblika te ju nipošto ne treba gledati samo kao alat za kreiranje vlastitih levela. Igra izlazi 28. 6. ove godine ekskluzivno za Switch konzolu.

Komentari (2)

  • Wolfman

    16.05.2019 - 11:03

    Imala je i Wii U (a pogotovo 3DS) verzija Nintendove levele. Ali korisnički leveli su često puno kreativniji i zanimljiviji od Nintendovih (barem što se tiče mehanika i težine).

    Kad se samo sjetim Mecha Bowzille :D: https://www.youtube.com/watch?v=gERS4Uxmd7k

    Fora je da su tom korisničkom levelu službeno odali počast u ovom directu (Mecha Bowzilla se pojavi u jednom kadru :)).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?