HCL.HR

The Surge 2 dobio je zadnji trailer, spojio metal s repanjem

Zoran Žalac 21.09.2019.   •   8 komentara   •   Trailer


Akcijska avantura The Surge 2 spreman je za popravni ispit nakon što prva igra nije baš oduševila fanove soulslike žanra.

Akcijska avantura The Surge 2 izlazi za tri dana (24. 9.) i nekako imam dojam da joj se ne veseli baš mnogo igrača. No, zadnji trailer svejedno je dosta atraktivan i opet otvara polemiku o odabiru glazbe. Naime, za promociju igre ponovno se koristi neka moderna rap glazba koja očito nije dio samog soundtracka. Kažem “ponovno” jer ovo već postaje trend – prvo je Mortal Kombat 11 najavljen uz takvu vrstu glazbe, pa je i Desperados 3 imao nešto slično, a sigurno je bilo još primjera kojih se sada ne sjećam. Nije da izričito osuđujem ovu praksu, ali mislim da bi bilo interesantno vidjeti donosi li to ikakve rezultate ili se takva vrsta glazbe trpa u trailere samo zato jer postoji percepcija da to mladi danas slušaju.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • TheCaptainCrash

    22.09.2019 - 12:48

    moze bit da sam krivo shvatio ovo “metal” jer ja ne cujem nikakav metal haha

    • AdvCool

      @TheCaptainCrash, 22.09.2019 - 13:34

      Krivo si shvatio

    • Zoran Žalac

      @TheCaptainCrash, 23.09.2019 - 17:47

      Robote od metala

    • TheCaptainCrash

      @Zoran Žalac, 24.09.2019 - 08:09

      bilo bi bolje da slusamo metal dok rezemo metal na komade al aj

  • MightyAloy

    22.09.2019 - 19:25

    Klasičan pokušaj dodvoravanja masama. Ja ovdje Metal ne čujem, a od komercijalnog američkog hip-hopa/rapa mi se povraća. ?
    Btw metal + rap = abominacija.

    • deanHR

      @MightyAloy, 22.09.2019 - 19:31

      Da postoji jača riječ od abominacije trebalo bi je koristiti za moderan rap. Strašno kako je kvaliteta rapa pala u vode dublje od teškog turbo folka. (Oprostite svi koji volize turbo-folk, ja smatram da je to degutantno sranje)

    • MightyAloy

      @deanHR, 24.09.2019 - 09:35

      Nisam neki ljubitelj rapa jer mi ne leži, no poštujem old school rap i hip-hop kao umjetnički izričaj. Nažalost kao i uvijek komercijalizacija bez granica je uzela svoj danak i pretvorila rap u ljigu, isto kao i pop, a rock totalno izbacila iz mainstreama. Nažalost ni moderni metal nije bog zna što. Mainstream glazba je na najnižim razinama ikada, govno bez duše. Moja sreća je što većina bendova koje volim i pratim svira i dalje (većinom slušam Heavy Metal, Rock itd.), no i to će jednom završiti.. ?
      Apsolutno se slažem da je turbofolk degutantno sranje, a kad misliš da ne može gore i užasnije pojave se Jala Brat, Buba Corelli i trap folk koji preuzima tron najodvratnijeg muzičkog izričaja na balkanu. Naravno klinci oduševljeni, a nisu ni svjesni koji drek su im dotični uvalili sa svojim autotune revanjem, retardiranim tekstovima i furkom na prestiž. Žali bože, jednostavno kad misliš da gore ne može, može. ?

    • deanHR

      @MightyAloy, 24.09.2019 - 09:57

      Dobra stvar je ta što postoji alkohol pa još nekako i probavljam takve izričaje ali da… Kakve pjesme i riječi postoje, to je ludo. Stvarno mislim da smo u procesu suprotnom od onog što sam kao mali mislio da ćemo biti a to je zdrav napredak. Sad me samo zanima – da li je ovo kroz što prolazimo kao civilizacija trnje i kamenje na putu prema uzvišenju (ne boźanskom, da se razumijemo) čovjeka ili smo nepopravljive životinje? Kako ide ona uzrečica? Kultura je odraz civiliziranosti? Ne znam, možda sam skroz fulao sa ovom frazom ali nadam se da shvacaš što želim reći. Nikad zapadna civilizacija nije bila slobodnija. Nikad ženske nisu bile slobodnije. Niti oni koji nisu punoljetni. I što se dešava? Svi ti ugnjetavani prikazuju da su isto “zlo” o kakvom govore za svoje ugnjetavače. Ljudi uglavnom jesu životinje. Svi mi. Ovaj tekst je isto prošaran time. Neka svatko sluša što želi? Može. Ali znamo kuda će to dovesti. Kad oni meni kažu da je Kawasaki3P kultura i kao što ti kažeš taj Brat i slični (ne znam kak se zovu ali imaju pjesmu “Kurvo prokleta” – jako popularna glupost). Kao da kažeš da je govno na papiru kultura kao Mona Lisa. Strašno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?