HCL.HR

Besplatno se dijeli kooperativna igra Warhammer: End Times – Vermintide

Zoran Žalac 25.11.2021.   •   5 komentara


Trgovina Fanatical poklanja vam jedan primjerak izvrsne igre Warhammer: End Times – Vermintide, ali pod određenim uvjetima.

Udaraju li vam se štakori? I to oni koji hodaju na dvije noge? Odlična vijest – kooperativno preživljavanje u igri Warhammer: End Times – Vermintide možete doživjeti potpuno besplatno. Igra koja u redovnoj prodaji košta 28 eura dijeli se besplatno na stranici Fanatical u verziji za PC/Steam.

Doduše, dva su uvjeta koje morate ispuniti da biste ju dobili besplatno. Prvo, morate se pretplatiti na besplatne email obavijesti (newsletter) o promocijama na Fanaticalu. Drugi je uvjet malo više ograničavajući – možete igru dobiti besplatno jedino tako da s Fanaticalom povežete korisnički račun za Steam na kojemu ste barem jednom kupili nešto u vrijednosti minimalno pet eura. Na taj se način Fanatical i izdavač Vermintidea nastoje boriti protiv preprodavanja igre do kojega bi moglo doći nakon što promocija istekne.

Komentari (5)

  • SnakeCRO

    25.11.2021 - 17:13

    Hvala!

  • bad-cop

    25.11.2021 - 19:20

    SOLD OUT
    Sorry, you’ve missed out this time. Stay tuned for future offers and promotions.

    • Dick Johnson

      @bad-cop, 25.11.2021 - 19:50

      Ista stvar, evo rasprodalo se, nemaju vise ni nijednu digitalnu kopiju na serveru, jbg nestašica brojeva za nuole i jedinice, trebaju iz tvornice doc novi

  • ukek

    26.11.2021 - 01:12

    More like sve pograbili botovi ocajnih debila. Jebt gdje god je giveaway ovakva stvar bude, nedavno na Alienware Arena bio giveaway po zelji neki DLC za DBD, ispraznili citav giveaway za par sati 😂🤣😂

  • Rastmahatta

    26.11.2021 - 10:20

    Nema bolje nego tući štakoreke!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?