HCL.HR

Vraćaju se Billy i Jimmy, najavljen je Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons

Zoran Žalac 04.05.2023.   •   1 komentara   •   Trailer


Nakon šest godina pauze još će se jednom vratiti serijal Double Dragon, a u novoj igri Billyju i Jimmyju će se u udaranju pridružiti još dvoje likova.

Nedavno je borilački serijal Double Dragon napunio 36 godina postojanja i lijepo je vidjeti da se još uvijek drži na životu. Najavljena je tako nova igra zvana Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, koja će se ovoga ljeta pojaviti na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, te Nintendo Switch platformama.

Double Dragon Gaiden bit će klasična 2D makljaža za 1-2 igrača. Uz dobro poznati duo Billyja i Jimmyja Leeja ovdje ćemo vidjeti i njihovu zajedničku prijateljicu Marian, kao i potpuno novog lika – ujaka Matina.

Iako igra svojom izvedbom izgleda poznato, koristit će se i nekim novim idejama. Preciznije rečeno, udaranju protivnika po 2D levelima dodat će roguelite elemente s misijama različitih dužina i skupljanjem novca kojim se otključavaju različite nadogradnje i poboljšanja.

Double Dragon Gaiden moći će se igrati lokalno u dvoje, dok će podrška za mrežni multiplayer igri biti dodana nekad nakon njezina lansiranja.

Komentari (1)

  • Darcoolio

    04.05.2023 - 11:56

    igraću definitivno, mada mi uopšte ne liči na double dragon

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?