HCL.HR

Zaigrali smo In Sound Mind – psihološki horor o lovu na jogurte

Hrvoje Smoljić 20.01.2022.   •   6 komentara


In Sound Mind je psihološki horor naslov, a ja sam se unatoč svom slabašnom srcu odlučio na slijepo baciti u to iskustvo. Spoiler: završilo je gledanjem slika slatkih mačića na Googleu.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • folkmb

    20.01.2022 - 13:19

    kupio je prije par dana i igra je odlicna….mix svega i svacega,tko voli psiholoske horore i sve na temu toga,toplo preporucam…

  • perisimus

    20.01.2022 - 17:33

    E daleko je ovo od Belanovih komentara. Igor je talent, sve ostalo je (loša) kopija. Čovjek se trudi ali..nema humora niti šarma komentara jednog i jedinog I.B.

  • perisimus

    20.01.2022 - 17:53

    Da je Belan strimer negdje u angloameričkom okružju danas bi bio milijunaš. Hrvoje jest možda dobra osoba ali njegovi komentari me podsjećaju na one iritantne internacionalne strimere koji se silom trude biti duhoviti i zanimljivi. A nisu nego su samo naporni. Belanove videe već deset godina gledam sa guštoma, da su svi ovakvi kao H.S. ne bi više gledao niti jedan. Iako mi Igorovo kasapljenje hrvatskog često ide na živce (da ne spominjemo često nesnalaženje u igri ali to je možda i zbog specifičnosti koje zahtjeva snimanje) on ima ono što rijetki imaju – sposobnost da zabavi i da pri tome ne bude naporan ili pretenciozan. A takvih nema puno, dapače.

    • Hrvoje Smoljić

      @perisimus, 20.01.2022 - 18:20

      Nitko nije kao Igor, ali ne može niti treba biti 🙂

    • hyperion

      @Hrvoje Smoljić, 20.01.2022 - 23:44

      Samo naprijed, stipu priče. Treba što raznovrnijeg materijala na hcl-u.

    • Stitrek

      @perisimus, 20.01.2022 - 19:42

      Bro, gledaj objektivnije i shvati da svatko ima svoj nacin streaminga, prezentacije, humora a i ozbiljnosti. Ozbiljnijim igrama se pristupa drugacije a ponekad i sa dozom filozofije, otkacene igre su za humor i gluping i tu opet svatko ima individualni nacin zezancije👍

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?