HCL.HR

Video

I Civilization 6 je dobio svoj battle royale mod

Zoran Žalac 11.09.2019.

Novi multiplayer mod u Civlizationu 6 postavlja do 12 igrača na istu mapu te iz izaziva da prežive samo s jednom jedinicom.

Hrvatsko-ugarski kralj Matija Korvin nova je faca u Civilization 6

Zoran Žalac 29.11.2018.

Nadolazeća ekspanzija za Civilization 6 po prvi put će nam omogućiti da igramo s mađarskom nacijom, a nju će voditi Matija Korvin.

Nova ekspanzija donosi klimatske promjene u Civilization 6

Hrvoje Smoljić 21.11.2018.

Civilization 6 će vam u novoj Gathering Storm ekspanziji pokazati kako nije tako lako biti jedan od svjetskih vođa i boriti se protiv klimatskih promjena.

Upoznajte novosti Rise & Fall ekspanzije za Civilization 6

Zoran Žalac 17.01.2018.

Prvo proširenje za Civilization VI u igru unosi neke važne promjene, poput različitih era kroz koje će vaše civilizacije doživljavati uspone i padove.

Proučite Cree Indijance u novoj ekspanziji Civilizationa 6

Zoran Žalac 02.01.2018.

Najznačajnija grupa američkih Indijanaca iz Kanade bit će zastupljena u prvoj ekspanziji za Civilization 6, zajedno sa svojim vođom Pîhtokahanapiwiyinom poznatijim pod nadimkom Poundmaker.

Najavljena prva ekspanzija za Civilization 6

Zoran Žalac 28.11.2017.

Rise and Fall ekspanzija Civilizationu 6 dat će osam novih civilizacija i nekoliko novih mehanika koje će osvježiti poznati koncept igre na poteze.

Perzijanci stižu u Civilization VI ovog proljeća

Zoran Žalac 22.03.2017.

Paralelno uz redovno proljetno ažuriranje Civilizationa VI još jedna nacija maršira u igru. Predvođeni Cyrusom Velikim, Perzijanci su idealan odabir ako želite bogato carstvo s blitzkrieg metodama ratovanja.

HCL VideoSve što morate znati o Civilization 6 prije izlaska

Igor Belan 07.08.2016.

Nakon četiri sata igranja novog nastavka Civilization serijala na posebnom eventu u Varšavi, donosimo vam sažetak svega što morate znati o novoj igri u lako probavljivom video formatu.

HCL VideoIgrali smo Civilization 6

Juraj Bevandić 03.08.2016.

Proveli smo četiri sata uz novi nastavak najpoznatije 4X strategije i prenosimo vam svoje dojmove o najvažnijim novitetima koje od Civilizationa 6 možete očekivati već ove jeseni.

Civilization 6 vizualno podsjeća na igre za mobitele, ali je tehnički daleko razrađeniji

Stjepan Fikter 15.07.2016.

Iako su se nakon predstavljanja igre mogli pročitati komentari kako je grafički stil novog Civilizationa primjereniji za mobilnu platformu, developeri otkrivaju zašto je došlo do promjene u izgledu.

Civilization 6 uvodi distrikte, gradovi su sada veći no ikada

Zoran Žalac 20.06.2016.

Nakon 25 godina koncept gradova u Civilization serijalu mijenja se uvođenjem distrikta. Distrikti su zasebne cjeline različitih namjena i bonusa ovisno o njihovom pozicioniranju na mapi.

Najavljen Civilization 6, dolazi ranije nego što smo očekivali

Juraj Bevandić 11.05.2016.

Stiže nam novi Civilization i to na dvadeset i petu godišnjicu serijala… a to je ove godine. Tako je, Civilization 6 izlazi u desetom mjesecu, nemojte cijeli godišnji potrošiti na ljeto.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?