HCL.HR

Vraća se stara pucačina Rise of the Triad, dobiva remaster zvan Ludicrous Edition

Zoran Žalac 19.09.2022.   •   0 komentara


Maštovita pucačina Rise of the Triad reprizirat će svoje avanture u remasteru koji će poboljšati tehničku stranu igre i dodati joj neke nove sadržaje i funkcionalnosti.

Serijal Rise of the Triad zadnji smo put vidjeli 2013. u ne baš slavnom rebootu. Sljedeće je godine planiran povratak korijenima – u remasteru Rise of the Triad: Ludicrous Edition. Igra je najavljena za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch i bit će to prvo izdanje originalnog ROTT-a za konzole.

Remaster će donijeti podršku za današnje rezolucije, uljepšano sučelje i teksture, opciju podešavanja širine vidnog polja i sl. Multiplayer će imati novi netcode, PC verzija podržavat će modificiranje preko Steam Workshopa, a s glazbom ćemo imati dvije opcije: originalnu i novu (rađenu za reboot iz 2013.). Bit će tu i nekih novih sadržaja, tj. dodatne epizode koja ranije nije bila dostupna.

Rise of the Triad je u 90-im godinama bio prilično krvava pucačina koja se od ostalih klonova Dooma isticala netipičnim arkadnim idejama. U igri je tako bilo standardnog napucavanja, ali i nekih ludih stvari poput pretvaranja u psa i partijanja na gljivama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?