HCL.HR

3DS u prvih 9 mjeseci prodao više od Wii-a

Duje Kozomara 04.01.2012.   •   2 komentara


3DS je u Americi tijekom prvih devet mjeseci prodaje prodao više od četiri milijuna komada, a Super Mario 3D Land i Mario Kart 7 postavili su rekorde za svoje franšize.

Nintendo je objavio kako se njihov 3DS u Americi tijekom prvih devet mjeseci prodaje prodao u više od četiri milijuna komada, što je više od broja koji je Wii prodao u tom razdoblju. Što se igara tiče, Super Mario 3D Land i Mario Kart 7 su najbrže prodavani naslovi u povijesti svojih franšiza – prve su 3DS igre koje su prodale više od milijun primjeraka. Nintendo je u Americi završio 2011. godinu s više od 12 milijuna ukupno prodanog hardvera: preko 4.5 milijuna Wii-a, preko 4 milijuna 3DS-ova, te preko 3.4 milijuna DS-ova. Što se 3DS-a tiče, smatraju kako će Mario Party, Pokemon, Kid Icarus, Resident Evil: Revelations te Metal Gear Solid 3D Snake Eater održati uspješnu prodaju konzole u godini pred nama. Da čujemo, tko sve (osim našeg dragog urednika) ima 3DS i kako ste zadovoljni s njim?

Komentari (2)

  • l)oolvl

    05.01.2012 - 01:30

    ispočetka sam bio jako slabo zadovoljan, ali što ga duže imam sve sam više zadovoljniji. Tako da moglo bi se reć da je jedna zbilja dobra i originalna stvarčica i volio bih da ga više ljudi posjeduje u HR.

  • SonOfOsiris

    19.01.2012 - 14:44

    bravo BIG N!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?