HCL.HR

Abriss poziva na stvaranje-uništavanje uz novu demo verziju

Stjepan Fikter 15.02.2022.   •   0 komentara


Prije nego što Abriss bude dostupan u punoj verziji, uz novi demo može se isprobati više razina uz druga poboljšanja koja ćemo vidjeti kada igra bude spremna za izlazak.

Ljubitelji stvaranja i uništavanja imaju prilike isprobati kako taj koncept funkcionira u Abriss, naslovu koji se oslanja na atmosferičnu destrukciju. Glavni cilj u igri je sagraditi strukture od različitih dijelova kako bi mogli uništiti zadani cilj što je opet neka vrsta strukture.

Naša kreativnost dolazi dostupnih dijelova koje imaju različite težine, forme i funkcionalnosti. Tako kombinacija pogona, konektora i bombe zapravo znači – raketa. Što god budemo stvorili, trebalo bi biti spektakl uništavanja, a to možemo unaprijed vidjeti kroz novu demo verziju.

Osim novih razina u kojima se odvija destrukcija tu su i druga poboljšanja poput unaprijeđenih kontrola za kameru kao i mogućnost vraćanja na prijašnji potez umjesto restartanja razine. Tu su još dijelovi koji se aktiviraju, mogućnost snimanja i dijeljenja konstrukcija u sandbox modu kao i bolji efekti za više atmosfere kada se sve počne rušiti.

Puna verzija treba izaći u ovom ili idućem kvartalu kada ćemo imati kompletnu kampanju, već spomenuti Sandbox mod spojen na Steam Workshop te Photo mod i gif kameru s kojom ćemo moći snimiti našu kreativnost u uništavanju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?