HCL.HR

Abyss Odyssey izlazi idući tjedan za PC, PS3 i X360

Stjepan Fikter 12.07.2014.   •   2 komentara


Interesantan side-scrolling akcijski RPG kreatora Zeno Clasha stiže 15. srpnja za PC te dan kasnije za PS3 i X360.

ACE Team i Atlus pripremaju nam Abyss Odyssey, igru koja spada u žanr side-scrolling akcijskih RPG-a s proceduralno generiranim levelima, a zaigrat ćemo je 15. srpnja na PC-u, odnosno dan kasnije na PS3 i X360. Cijena igre za konzole postavljena je na 14.99 dolara, dok je za PC nešto jeftinija – prije izlaska može se kupiti za 9.99 dolara.

Budući da se radi o kreatorima Zeno Clasha, opet možemo očekivati pomalo drugačiji vizualni stil – sada je riječ o art nouveau stilu. Osim vizuala, igra se također ponajviše izdvaja s borilačkim sistemom kakav obično viđamo u tučnjavama. Svaki protivnik imat će vlastiti set poteza koji se mogu blokirati, parirati i izbjeći, a bit će moguće i zaposjesti protivnika te igrati kao on.

Sve verzije imat će lokalni i online kooperativni način igre za dvoje po principu drop-in/drop-out, a PC verzija imat će i kompetitivni mod za četiri igrača. Po izlasku igre ovaj mod bit će dostupan samo lokalnim putem, a nešto kasnije dobit ćemo i mogućnost online igranja.

Još jedna interesantna značajka igre je postupno povećanje težine s vremenom – maska glavnog negativca Warlocka propadat će kako igrači budu dostizali određene ciljeve, a što više propadne, on će imati više vještina na raspolaganju.

O kakvoj igri se točno radi možete pogledati u priloženom, podužem gameplay traileru.

Komentari (2)

  • Black op

    12.07.2014 - 12:07

    Mislio sam da se radi o oddworld-u (koji je odavno izasao) i dosta me zacudila slika :

  • goldfinger

    12.07.2014 - 14:37

    Bezveze mi izgleda…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?